Himmelen står snart i flamme

Himmelen tegner en rosa bue. Helt nederst på himmelen går det lyse over i rosatoner. Snart oransje. I andre enden vet jeg solen er i ferd med å stå opp om litt. Det er bare et spørsmål om tid. Det begynner å lysne, men klokken har allerede passert seks. Mørket ligger over oss i flere timer, når septembermåned smyger seg innover livene våre. Det går mot høst.

Temperaturen er akkurat litt for lav til at den tynne tunikaen jeg bærer er nok. Det blåser ikke, men jeg kjenner en frisk bris på huden. De bare armene og innunder det tynne stoffet i klærne. Jeg fryser nesten, men bare nesten.

Jeg går hjemover. Både fysisk og metaforisk. Jeg går mot hjemmet der jeg bor, etter en morgentur med hunden. Samtidig går jeg hjemover, mot det kjente. Såre, men trygge. Melankolske høsttanker og et vakkert fargespekter går meg i møte. Det er høst nå.

IMG_7582

4 kommentarer om “Himmelen står snart i flamme

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s