Du er sterk!

Til alle der ute som sliter, som synes livet er for vanskelig – dette er til dere! Du er ikke svak om du faller, om du gråter, om du trenger hjelp. Du har antagelig vært sterk altfor lenge. Forsøkt, uten å lykkes. Kanskje kjempet en kamp mot deg selv, og i tillegg andre. Kanskje føler du deg misforstått, fortapt – at det ikke finnes håp. At alt er over, og du ikke orker nok en runde i det helvete du lever i.

Livet kan være ufattelig vanskelig. Jeg har selv vært på bunnen, helt på bunnen. Ikke forstått poenget med det hele. Ikke holdt ut tanken på å fortsette et liv som er så vondt. Forsøkt å ta knekken på meg selv, ikke brydd meg om konsekvensene – ikke tenkt over hva som kan skje.

Angripet av depresjoner, selvforakt og et sterkt ønske om å dø – ser man ikke lyset i tunnelen. Du tror det ikke finnes noe håp om en framtid. Orker snart ikke kjempe lenger.

img_7161-as-smart-object-1
DU er sterk som har holdt ut den kampen du kjemper mot deg selv. Du har en styrke i deg som er så mye større enn det du selv kan innse. Du er ikke svak om du faller. Det viktigste er å forsøke å reise seg igjen. Du er ikke svak når du gråter, du gjør det riktige ved å få det ut. La følelsene renne ut. Kanskje gir det litt lindring, letter på trykket.

Det er så mange som ikke ser hvordan du kjemper. Folk som dømmer. Ikke eier forståelse. Man kan bli så sint, frustert og oppgitt. Føle seg enda verre når folk ikke viser deg den respekten og forståelsen du faktisk fortjener.

img_3723
Jeg vet ikke helt hva jeg vil fram til med dette innlegget. Kanskje vil jeg bare si at akkurat du skal være stolt over deg selv! At du er en sterk kriger, som vil vinne kampen du kjemper. Jeg håper du finner noe i dag som kan få deg til å smile. Noe som kan glede deg, om så bare for en liten stund.

5 kommentarer om “Du er sterk!

Legg igjen en kommentar!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s