Septembertanker

img_3818
Jeg får aldri nok av vakre naturbilder. De vakre høstfargene, bladene, plantene, trærne.

Her er noen tre år gamle naturbilder, glemt bort i det store arkivet. Jeg tenkte det var på tide å dele de. Tre år har gått fort. Det skjedde mye i 2013 husker jeg. Jeg flyttet for meg selv for første gang i januar. I oktober kjøpte jeg leiligheten jeg bor i nå. Jeg fikk fullført første året på videregående. Tatt mange gode bilder. Kjøpt det gode fotoutstyret jeg har nå. Ikke minst fylte jeg 18. Det var et år med mange endringer.

img_3845
Vi går mot slutten av september nå, og jeg regner med å kunne fotografere tilsvarende farger som det over snart. Så fort oktober og høsten kommer sigende mot oss, blir det mye fotografering for min del. Inntil videre får jeg drømme meg tilbake til vakre farger, høststemning.

September har hittil gått ufattelig fort, jeg har nesten ikke fått tak på dagene. Jeg har tenkt mye, og gjort en del. Redigert mange bilder, spist mye deilig vegansk mat, og skrevet en god del tekster.
img_3768
Jeg kan ikke annet enn å bli fascinert over naturens fargespekter! Det er så utrolig vakkert. Disse fotografiene er tatt på Berg i Kragerø.

img_3784
Jeg har mange flotte høst-tider bak meg, og mange smertefulle. Ofte en kombinasjon av begge. Høst er for min del ofte en tid preget av smerte, depresjoner. Samtidig er det tiden for vakre fotografier, ofte mye skriving, lesing og tid inne. En kombinasjon av det beste og verste – fra begge verdener.

img_3075-as-smart-object-1
En ny uke er i gang, og det er tirsdag allerede. Dette blir som vanlig en rolig uke. Jeg tenker å bake litt en dag, og generelt lage mye god mat! I forrige uke var jeg så heldig å vinne et gavekort fra veganermat.no på 100 kroner, siden jeg deltok i den månedlige Instagram-konkurransen de har startet. Dette er jo nettbutikken jeg handler mest fra, så det passet fint. Om du spiser vegansk og handler fra nettbutikken deres kan du jo også delta! Ta et bilde av produkter kjøpt der og skriv en kort tekst om hva på bildet som er fra Veganermat. Tagg @veganermat og bruk hashtag #veganermatgavekort Bildet kan også deles på en åpen Facebook profil.

Dette er ikke sponset altså. Ville bare opplyse om den fine muligheten!

img_3063-as-smart-object-1
I morgen kommer det flere bilder fra photoshooten med Carina i begynnelsen av september. Jeg ble veldig fornøyd med resultatet!

6 kommentarer om “Septembertanker

  1. Flotte bilder, fine septembertanker og mange minner. Det er rart å tenke på at du bare er 21 år. Men jeg tror du har en gammel sjel, som har sett høsten mang en gang. Jeg gleder meg til å se de nye bildene dine!

    • Takk, Helene! Jeg samler på bilder, tanker og minner. Noen ganger kan jeg surre rundt i gamle minner i det uendelige. Det er som oftest positivt, fordi gamle minner kan fortsette å gi og gi. Inspirasjon eller ideer til nye opplevelser eller noe helt nytt.

      Jeg synes også det er rart å tenke på at jeg bare er 21 år. Ofte ser jeg forskjellen når jeg ikke passer inn blant jevnaldrende. Noen relasjoner kan jeg få til, men avstanden er fortsatt der. Jeg passer ikke inn. Jeg tror det handler mye om erfaringer. Alt for vonde erfaringer tidlig i livet. At jeg har slite psykisk siden jeg var 9. At jeg har møtt mørke sider av livet veldig tidlig. Opplevd mer enn noen kanskje gjør i løpet av et helt liv, på godt og vondt. Det har formet meg, men alt i alt er jeg glad for det.

      Og jeg tror også at jeg har en gammel sjel. Det har jeg alltid tenkt, siden jeg var ganske liten. Følt at jeg bærer på en visdom som jeg på den tiden ikke hadde noen forutsetninger for, ikke nå engang. Jeg blir fascinert av tanken, og undres over hva jeg da vil tenke som en gammel dame. Hvor vis er jeg da? Hvilke erfaringer og minner sitter jeg igjen med? Den som lever får se.

Det er stengt for kommentarer.