Minner og fotografier

img_3106-as-smart-object-1
Her er noen flere portretter fra photoshooten med Carina fra begynnelsen av september. Jeg postet noen bilder i forrige uke.

img_3131-as-smart-object-1
Carina er en spennende modell å fotografere, med så mange ulike uttrykk. Et bilde forteller en historie, kan du se historien bildene forteller?

img_2871
Du er et flott menneske, som jeg er glad for å ha kjent i så mange år. Siden jeg gikk på barneskolen faktisk. Husker du hytteturen i Sandefjord når jeg var så selvgod i monopol? Og Sverigeturen der jeg ble litt betatt av en mye eldre gutt på ferja, som jeg trodde likte deg? Morten tror jeg han het. Jeg var vel 12.

img_2885-as-smart-object-1
Jeg husker latteren, det fine smilet ditt! Når vi var yngre og var på Lille stoppen. Og vi begge var hekta på Sims-spill. Selv om vi ikke alltid ser hverandre så ofte, har vi flere fine minner og historier sammen likevel.

img_3147
Du er vakker, og jeg har mange portretter av deg, som jeg er stolt av det er jeg som har fotografert. At jeg har fått ta del i noe av deg, fange det i et fotografi – for alltid.

img_3150
Når jeg var yngre husker jeg at jeg var så misunnelig på skjønnheten din! Du var pen og flott, jeg var usikker. Nå er jeg mer sikker på meg selv, men du er fortsatt like vakker. Du er en venn som følger med meg i tiden, en relasjon som består.

img_3132-as-smart-object-1
Takk for at du leste dette innlegget, håper bildene falt i smak. Til fredag skal jeg ta nye selvportretter å poste, sammenligne med det korte håret jeg hadde i fjor høst, og fotograferte den samme datoen. Men disse bildene var høydepunktet for uka, så får vi se hva det blir til med stativet, selvutløseren og meg om et par dager! 🙂

11 kommentarer om “Minner og fotografier

 1. Så fine ord, Marthe! Utrolig koselig at du setter så pris på vennskapet vårt, du er veldig god å ha du også! Gleder meg til neste gang vi møtes. Lykke til med bildene du skal ta på fredag 😊

  Liker

  • Takk for en koselig kommentar! Gleder meg også til vi får til å møtes igjen, det blir hyggelig 🙂

   Ja, jeg er spent på selvportrettene på fredag selv, hehe. Jeg tok bilder på samme dato i fjor da håret var veldig kort, så blir jo litt artig med en sammenligning. Er ikke så alt for glad i å ta bilder av meg selv, men jeg ser verdien i å dokumentere det – år for år. Man forandrer seg jo ofte mer enn det man ser selv!

   I begynnelsen av oktober skal jeg publisere en tekst her om tanker rundt kroppen. Da avslører jeg at det har tittet frem noen grå hår hos meg. Ikke synlig for andre, men jeg ser det tydelig – siden jeg har såpass mørkt hår 😉

   Liker

Legg igjen en kommentar!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s