Fokus

Tiden går så fort! For et år siden på denne tiden, hadde jeg det ufattelig tøft. Jeg følte meg fanget i meg selv og et liv som ikke ga noen mening. Nå smiler livet til meg, jeg har kommet veldig langt det siste året. Jeg har kanskje ikke sett så mye folk eller opplevd så mange synlige ytre hendelser, men det har det heller ikke vært behov for.
img_3333-as-smart-object-1
I september på denne datoen i fjor fotograferte jeg det korte håret mitt, som jeg hadde endt opp med å klippe av meg fordi jeg var sint. Jeg angret bittert, for håret er det som rammer inn hele ansiktet mitt. Dette er meg i dag.

Denne uken har rast av gårde, og nå er det altså fredag igjen allerede. Helg, og nok en uke går mot slutten. Jeg synes alle dagene går så ufattelig fort! Men det er fint. Jeg lever i flyt, og kjeder meg aldri.

Jeg skal avslutte uken med bilderedigering, god mat, lese litt mer i Rosehagen og besøk hos min mormor i Stavern, i morgen. Og mens jeg er på kjøretur og besøk hos henne, kommer det et nytt innlegg til fotoutfordringen til meg og Helene, med temaet vann. Det er forhåndsinnstilt og kommer klokken 15, samme tid som jeg vanligvis blogger for tiden.

img_3311-as-smart-object-1
Håret har vokst masse på et år! Det er jeg glad for. Det er sjeldent jeg viser trynet her på bloggen, men siden det har skjedd en tydelig forandring det siste året, synes jeg det er greit å dokumentere. Jeg har aldri vært noen stor fan av selvportretter, men ser dokumenteringsverdien i det. Man endrer seg mye i løpet av årene som går.

IMG_1460 as Smart Object-1
I år ser jeg en mye mer selvsikker og trygg personen enn den jeg var i fjor. Jeg snudde ryggen til det som trykte meg ned, og vendte blikket mot det som holdt meg oppe. Nå går jeg videre på livets landevei, men et fast fokus og blikk på livet.

8 kommentarer om “Fokus

 1. Så fint håret ditt er! Og så godt det er å se deg smile. Det er rart hva som forandrer seg og hva som er status que. Noe har vi kontroll over, noe overhodet ikke. Men hår som vokser, det er fint. Og jeg har fått enda lengre fletter. Jeg løfter blikket og forsøker å se deg i øynene på bildet. Det burde jeg jo klare, selv om jeg til vanlig ikke ser folk i øynene.

  Liker

  • Takk 🙂 Det vokser og gror, og neste høst er jeg nok mer fornøyd. Det er fortsatt kort, men mye bedre enn i fjor! Du har jo flott langt hår, ble så overrasket når jeg så bildet du postet på Facebook for en tid tilbake, av håret ute av flettene. Langt og vakkert. Heldigvis er håret mitt noe som gror av seg selv, uten krav til innsats. Det liker jeg. Jeg føler meg mer fullstendig når håret vokser, da blir ikke det runde ansiket like fremtredende. Kanskje jeg skal ta noen selvportretter til jul igjen, det vil jeg nok – når jeg skal feire jul med mamma og pappa.

   Takk for at du løfter blikket. Og for meg er det helt greit å ikke bli sett inn i øynene, du er fin som du er – enten du hadde kikket rett på meg eller i bakken på skoene mine 😉 Glad for at du er til!

   Likt av 1 person

 2. Flott skrevet og fine bilder. Vi er så stolte av deg skjønne jente. Skal virkelig noe til å komme så langt som deg. Beundringsverdig. Vi har alltid vært stolt av deg men maken til ståpåvilje skal man lete lenge etter. Klem

  Liker

 3. God kveld!

  Tenkte jeg kunne kommentere på dette blogg innlegget, siden jeg har ventet på å se nye bilder av deg. Skal si at håret ditt har vokst seg fint. Jeg er enig i at lengre hår rammer nok inn finere ansiktet ditt, du har også veldig fint hår. 🙂 Du er ei pen jente synes jeg, veldig fint smil og.

  Ha en fin kveld og flott helg!

  Liker

  • Takk, det var hyggelig å høre! Det vokser jo ut igjen med tiden, men synes det er så synd at ikke jeg har bilder overhode fra da det var som lengst. Profilbilde her og andre steder er jo fra 2013. Men det vokser jo for hvert år heldigvis! Neste høst kan det kanskje regnes som langt hår i stede for halvlangt som det er nå. Og at jeg slutter å irritere meg over de stedene det er litt kortere, hehe 🙂 Tross alt ser det ikke så alt for gærent ut, jeg klipte det i sinne, omkring 30-35 cm tror jeg.

   Ønsker deg en fin helg også, her blir det nok en rolig og fin helg. I morgen skal jeg til Stavern å besøke min mormor, ser henne dessverre alt for sjeldent! Også blir det nok en god del lesing og litt bilderedigering.

   Liker

Legg igjen en kommentar!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s