Kjære pappa!

img_4558-as-smart-object-1
I dag er det din dag! Du fyller år, hele 57. Jeg benytter da muligheten til å poste noen fine portretter jeg har tatt av deg opp gjennom årene.

Gratulerer med dagen, kjære pappa 🙂
img_0863-as-smart-object-1
Jeg kunne ikke fått en mer snill og god far enn deg. Selv om vi fort ender opp med diskusjoner og uenigheter, er du ALLTID der for meg når jeg trenger deg. Du er glad i meg, omsorgsfull og svikter aldri. Det betyr mye.

img_1971
Årene går fort, og snart er du seksti! Jeg håper du blir urgammel og vi får mange flere tiår sammen. Jeg er glad for at du er til.

img_1223-as-smart-object-1
Mira elsker deg, du er hennes «bestefar». Tenk på hvor glad hun blir hver gang hun ser deg! Hopp og sprett. Det beste hun vet er å kunne gå tur med deg, det er mer stas enn de kjedelige turene sammen med meg. Hun dilter etter deg og forguder deg. Hun sender også bursdagsklem.

Jeg vil aldri gi deg barnebarn, men du har Mira og meg. To skapninger som verdsetter deg høyt, og er mer glad i deg enn noen annen.

– Din datter og ditt pels-barnebarn.

14 kommentarer om “Kjære pappa!

  1. Så koselig post til din far! Jeg følger bloggen din her fast, og liker veldig mye av det du legger ut. Både tekst og bilder. Stå på videre og fortsett sånn 🙂

    Liker

  2. […] I 2016 ble det ikke spesielt mange portretter, kun én photoshoot og litt bilder utenom det. Jeg har allerede delt flere bilder fra photoshooten med Carina i fjor høst, så derfor dette bildet av min far i stedet. Her ser han over gjennomsnittet morsk og streng ut, noe han på ingen måte er. Men jeg liker det litt «røffe» uttrykket bildet gir. Littt blidere bilder av min kjære pappa finner dere her. […]

    Liker

Legg igjen en kommentar!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s