I dag, i morgen og videre i evigheten

Nok en fin uke går mot slutten! Det er allerede torsdag, og jeg kan ikke fatte hvor alle dagene blir av. Men det er deilig å ha det sånn. Føle at man lever et liv i flyt, at livet er fint.

Jeg startet uken med å ha det ganske kjipt. Mange tanker og kaos i hodet. Det var mandag, men uken ble bedre. Jeg publiserte også et dikt på bloggen, og det har jeg tenkt til å fortsette med, hver mandag framover.

Tirsdag ble en flott dag! Pappa fylte år, og vi hadde en fin bursdagsfeiring. Jeg hadde bakt vegansk sjokoladekake, og vi feiret – bare mine foreldre, naboen min Gry Anita og meg. Jeg rundet av tirsdagen med besøk hos min gode venn Simon, som det fort går litt for lang tid mellom hver gang jeg ser.
img_2773-as-smart-object-1
Onsdag var jeg slått ut og sov en god del. Det skal ikke alltid så mye til før jeg og sansene mine blir overbelastet. Også kombinert med jernmangel som gjør at jeg trenger mer søvn og hvile. Men jeg brukte dagen på å redigere en god del bilder, kose meg med deilig mat og se litt mer på serien Scream på Netflix, som jeg ikke riktig vet om jeg liker eller ikke. På kvelden var jeg på besøk hos mine foreldre.

Om et par timer skal jeg ha en photoshoot på Berg, med Maiken. Jeg kommer til å publisere litt bilder her en dag senere, i løpet av oktober. Jeg har tatt en god del bilder denne måneden, og håper oktober blir en enda bedre fotomåned!

img_3337-colorful
Jeg vil takke for nok en fin uke i livet. Nå er det under tre måneder til jul, og høsten er i full sving. Jeg nyter høsten, livet og alt det innebærer. Det skal jeg fortsette med i dag, i morgen og videre i evigheten.

I morgen blogger jeg om filmer som er verdt å se.

4 kommentarer om “I dag, i morgen og videre i evigheten

 1. Dette var et gledelig blogginnlegg. Så fint å høre at du har det bra nå, håper virkelig det fortsetter slik og du får en veldig fin høst. Det fortjener du 🙂

  Skal sjekke ut filmtips i morgen!

  Liker

 2. Stilige bilder. Gleder meg til du legger ut bilde fra photoshoot. Masse flotte portretter du har på bloggen. Har du fotografert lenge eller?

  Liker

  • Takk for det! Men det ble ingen photoshoot i går, så jeg kommer ikke til å legge ut bilder. Ikke noe jeg rår over dessverre. Men har heldigvis mange andre flotte portretter på lager, som jeg vil poste med tiden.

   Jeg har fotografert en god stund ja. Har vært interessert i foto i mange år. Fikk mitt første filmkamera når jeg var 6, etter hvert digitalkamera og deretter speilrefleks i 2009. Kjøpte profesjonelt fotoutstyr for 3 år tilbake. Fotografering er en flott interesse og lidenskap synes jeg, som gir meg mye glede 🙂

   Liker

Legg igjen en kommentar!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s