En ting du har kjempelyst på akkurat nå

For nesten et år siden la jeg ut første innlegget i en 30-dagers bloggutfordring. Jeg hadde ingen planer om å skrive denne i løpet av tretti dager. Men det finnes tretti temaer,  og de ønsker jeg å fortsette på. 8. oktober 2015 la jeg ut innlegget med 10 ting om meg selvMeningen var egentlig 15, men jeg stoppet på ti.

Tema #2 lyder som følger: En ting du har kjempelyst på akkurat nå. Så jeg spør meg selv, hva har jeg lyst på? Det kan være så mye. Men hvis jeg skal nevne en ting jeg ønsker meg, og har kjempelyst til, er å reise! Oktober har kommet og høsten godt i gang. Jeg hadde egentlig vurdert å dra utenlands i høst. Men da det ble mye ekstrautgifter på en ny iMac, ble dette utsatt. Jeg hadde ingen spesifikke planer, men ønsket å reise. Komme bort, se noe nytt, fotografere, få være i fred.

img_2562-as-smart-object-1
I høst har jeg ingen planer om å reise. Oktober går nok raskt, med fotografering av høstfarger, diktskriving og forhåpentligvis mye tid ute. Jeg liker den friske luften, fargene. Ikke minst å få gått en god del, før kulda setter inn og vinteren etterlater glatte veier og is. Da blir det ikke like mye turer, for jeg er som bambi på isen.

Jeg nyter høsten, men gleder meg også til vinteren kommer. Mørkere kvelder, julestemning fra første desember. Så fort desember ankommer, er det jul hos meg. Jeg planlegger vegansk julebaking, flere slag. En storslagen julemiddag, og klarer nesten ikke vente til jeg kan fylle leiligheten med engler, nisser og annet juleaktig. Hvitt, rødt og lilla. Glitter og stas.

img_2439
På nyåret håper jeg på å få meg en reise, etter hvert når våren kommer. Så siden bloggutfordringen var å nevne en ting jeg har kjempelyst på akkurat nå – sier jeg en utenlandsreise. Det trenger ikke være langt, og det er faktisk heller ikke planen for våren. Men jeg har lyst til å ta meg en tur til Stockholm og bli der noen dager. Det er ikke langt unna, men jeg har aldri vært der før!

Jeg har vært masse i Sverige, men da i Strömstad og hovedsakelig på shopping, samt en god del turer på camping med mine besteforeldre når jeg var liten.

img_2579-og-2448
Det går fort mot vår når det nye året er her. Så i løpet av våren, etter snøen har gått vil jeg reise til Stockholm og bli noen dager. Fotografere, skrive og kose meg. Og kanskje jeg også kan få til en utenlandsreise på høsten, om skattepenger og økonomien er på min side. En reise mot varmere strøk. Den som lever får se.

4 kommentarer om “En ting du har kjempelyst på akkurat nå

  1. Tilbaketråkk: Bloggutfordring | Livetsrose ~

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s