Det er en tid for alt

Det har blitt fredag og atter en uke går mot slutten. Nå er det helg og vi har snart fullført første uka i oktober allerede. Jeg åpnet uka med å publisere et dikt på mandag og en nokså tankefull og slitsom dag. Humøret var greit, men jeg hadde sovet dårlig. Når jeg sover dårlig, blir tankene tyngre. Og fysisk slitenhet fører ofte til at hverken kropp eller sinn spiller på lag.

img_4287-as-smart-object-1
De siste dagene har jeg tatt en god del bilder av ulike figurer jeg har kjøpt. Jeg la ut noen av Felix på tirsdag, og her er en annen figur jeg har fått sansen for, håndlaget av samme russiske kunstner Irina Timoshkevich. Denne lille figuren har jeg gitt navnet Carla. Jeg kommer til å poste bilder av flere med jevne mellomrom, både sammen med tekster og som enkeltstående innlegg.

Irina’s nettbutikk finnes på Etsy her om noen er interessert i å se hva hun lager.
img_4313-as-smart-object-1
Her om dagen var det en vakker og magisk himmel rett utenfor stuevinduet! Litt synd med ledningene som henger foran, men se på dette fargespekteret. Helt fantastisk å se. Det er fordelen med tidlig solnedgang på denne tiden av året, det er lettere å fange den med kameraet. Nå er jeg jo for det meste hjemme.

Vinduene mine går ned til gulvet, men jeg har ikke den beste utsiktet – den er rett inn i et fjell. Men når himmelen får slike farger ser jeg ofte et svakt hint av rosa gjenspeiling i asfalten, da går jeg ofte ut og kikker opp på himmelen.
img_4310-as-smart-object-1
Noe av det som kan fascinere og bergta meg mest, er himmelen. Solnedgang og soloppgang. Skyer, tåke, gjerne litt lyn og torden. De vakre variasjonene vi kan være vitne til. Hver eneste dag! For ingen soloppgang er lik en annen. Fargene er unike, og det er nok også dine følelser.

img_2516
På onsdag postet jeg en ganske personlig tekst om mine tanker rundt kropp. Samme dag lagde jeg også en fantastisk god pære-gele/pudding av vegansk gelantin og nykokt pæremos. Den spiste jeg med god samvittighet, og det var fint å kunne bruke opp pærer fra pæretreet til mine foreldre, som ellers ikke hadde blitt brukt.

Neste fredag tenker jeg å poste en vegansk oppskrift. Det blir enten på vaniljekake eller veganske boller. Begge deler skal jeg lage i løpet av oktober, vi får bare se hva som kommer først.

Nå skal jeg bruke helgen på bilderedigering og litt lesing. Jeg føler livet er flott for tiden! Det er en tid for alt.

3 kommentarer om “Det er en tid for alt

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s