7 thoughts on “Kontraster

 1. Nå skal jeg gå å vaske hendene mine. Jeg tenker at vannet er tårer du trenger å gråte. Og salt renser opp. Jeg er glad i deg. Godt vi har hverandre, som de sier i reklamen til Coop Marked og Matkroken.

  Lik

  1. Takk for en fin kommentar, Helene! Veldig glad i deg også, det betyr mye at du er en del av livet mitt. Hverdagen og det som betyr noe 🙂 Det er som du sier, man trenger vannet, tårene – å få det ut. Renske opp.

   Nå har jeg vasket lille Mira og sitter med henne sovende i armene. Hun er sliten etter dusj og klipping.

   Likt av 1 person

    1. Ja, hva skulle jeg gjort uten henne? Nå ligger hun krøllet som en liten ball bak rumpa mi. Sikkert godt og varmt, hehe 😉 Jeg har 1.50 seng, men hun ligger helst helt inntil meg. ELLER breier seg ut på tvers. Ingen mellomting 😄

     Lik

Legg igjen en kommentar!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s