Kontraster

Du er så lykkelig
sier du

Så lykkelig at jeg kunne tappet
flere liter med glede fra deg

Jeg er så trist
sier jeg –
at du kunne vannet ørkenen
med mine mange tusen tårer

img_3337-dark
Jeg sier det du aldri sa.

7 kommentarer om “Kontraster

  1. Nå skal jeg gå å vaske hendene mine. Jeg tenker at vannet er tårer du trenger å gråte. Og salt renser opp. Jeg er glad i deg. Godt vi har hverandre, som de sier i reklamen til Coop Marked og Matkroken.

    • Takk for en fin kommentar, Helene! Veldig glad i deg også, det betyr mye at du er en del av livet mitt. Hverdagen og det som betyr noe 🙂 Det er som du sier, man trenger vannet, tårene – å få det ut. Renske opp.

      Nå har jeg vasket lille Mira og sitter med henne sovende i armene. Hun er sliten etter dusj og klipping.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s