Tiden flyr

img_3006-as-smart-object-1
Vi nærmer oss midten av oktober allerede, og jeg nyter høstens friske luft og farger. Blir sittende å bla i arkivet, kikke etter gamle blinkskudd. Her er noen.

img_2962-as-smart-object-1
Den første halvdelen av måneden har gått fort. Jeg har fotografert mye, skrevet mye og følt mye. Det har vært en fin start, men også med en god del vonde innslag. Temperaturen synker utendørs, men stiger i hjerte. Jeg har det bra, veldig bra!

img_4373
Jeg forstår knapt hvor dagene blir av. Og jeg gleder meg til hver nye dag, med nye tekster, god mat og kanskje fotografier. I morgen skal jeg bake veganske boller og dele bilder og oppskrift med dere. Det blir en fin avslutning på uka, før vi går helga i møte.

img_4480
Snø er vakkert, men frost og rim er egentlig enda vakrere. Blandingen av hvitt og fargesterkt. Enden på noe, og snart begynnelsen på noe nytt.

img_4465
Nyper er så flotte synes jeg. Både sommer og høst. Med blomster eller bare nyper. På høsten er det noe sørgelig over de. Som en skjør rest av året som går mot slutten.

img_3867
I går postet jeg bilder av lille Mira, pels-ungen min. På mandag ble hun kortklipt, så det kommer nok litt bilder til neste uke igjen – når jeg har fått tatt flere bilder av henne. Hun er så skjønn med alle de små klærne hun har. Siden det begynner å bli kaldt og hun har lite pels, er det godt med t-skjorte og genser. Hun har også boblejakke og fleecedress som vi skal ta i bruk når det blir litt kaldere.

img_4446
Mange av naturbildene tar jeg ganske nærme her jeg bor. Jeg fotograferer rundt gartneriet som er nærmeste nabo. Både plantene og blomstene på området utenfor, og inne på gartneriet. Ikke minst veien rundt meg, bort mot kirkegården og i en liten omkrets rundt. Man trenger ikke alltid dra så langt for å få blinkskudd. For meg som er en slik einstøing, er det fint å ikke trenge å bevege meg mot byen bestandig.

Jeg liker å ta bilder overalt, men jeg verdsetter også mulighetene jeg har til å ta bilder på mindre gode dager, som jeg ikke orker å dra noe sted.

img_4445
I morgen blir det som sagt baking som jeg deler med dere. Helgen ser rolig ut for min del, slik jeg liker den. Kanskje jeg fotograferer litt om det er fint vær. Jeg skal i hvert fall rydde litt på kontoret og i boden. Skrive ned tanker, kanskje et lite mesterverk.

6 kommentarer om “Tiden flyr

 1. I dag delte du fantastisk mange gode bilder med oss! Jeg fikk lyst til å gå ut, i ditt «nabolag», med kamera i ene hånda og deg eller Mira i den andre. Eller kanskje det hadde vært best om du og Mira bare støttet meg litt mens jeg fotograferte med begge hendene. Jeg liker at du opplever å ha det bra, selv om det er mange vonde innslag. Veldig vonde. Jeg er rett rundt hjørnet, bare skriv til meg når det stormer. Så skal jeg prøve å være støtten du og Mira er i mitt fiktive bilde.

  Likt av 1 person

  • Tusen takk, dette var en fin kommentar! Jeg synes det kan være kjekt med slike innlegg, oppsummere litt bilder og tanker. De fleste bildene er vel rundt 3 år gamle, men tatt på denne tiden av året. Dagene mine er fine for tiden, men også vonde.

   Jeg liker bildet du skaper, med deg, meg og Mira. Kanskje kunne du hilst på Mira og vi kunne plassert henne hjemme, blant leker og godbiter og hundeseng. Så kunne vi to gått side om side, med kameraet og fanget verden. Fanget øyeblikket. Det er en fin tanke. Og det gir meg et håp, på dine vegne – at vi en dag kan fotografere sammen, ute i verden. Oslo eller Kragerø, hvem vet.

   Jeg er glad vi kan støtte hverandre, med ord og bilder. På godt og vondt, gi og ta. Jeg synes vi har en god balanse.

   Likt av 1 person

 2. Fine naturbilder og enig med deg i at tiden går fort! Jeg tror det fort blir litt sånn hvis man har masse og gjøre. JEg glemmer hvert fall fort tiden når jeg gjør ting jeg liker og har mye på timeplanen. Håper du får en fin helg 😉

  Liker

Legg igjen en kommentar!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s