På myke poter

På små bein går du
mot meg
Forsiktig

Du er litt skeptisk
Redd for at jeg skal gå

Setter potene ned
gnir deg inn til meg
og gir fra deg et lite ynk

Maler og snakker
om hverandre
Du er vakker, lille pus

img_6265
Bilde av lille Enya Fiona fra 2011. Dikt fra 2014.

5 kommentarer om “På myke poter

  1. Minner meg igjen om filmen Engelen. Hovedpersonen hadde som lita jente en Fiona. Det var det mykeste hun visste. En dag dør Fiona. Det er stefaren som slår henne i hjel tror jeg, men de skylder på toget. Livet er dødt. Det lukter metall og blod. Men hovedpersonen må leve videre. Jeg håper du møter mange myke poter. Mira har fire. Fire, fine poter. Går ikke fra deg. Det er alt jeg vet.

    • Det høres ut som en så trist, men fin film. Jeg vil lese boken og få sett filmen. Se lille Fiol, lese og se historien. Jeg er glad for alle de myke potene jeg har møtt hittil. Her på bilde lille Enya Fiona som bor hos mamma og pappa nå. Og en annen katt før det, Clara. Hun var en vakker og meget spesiell katt, en fin venn å vokse opp sammen med. Og nå Mira, med sine myke hundepoter og vakre ansikt. Hun betyr mye 🙂

  2. Så nydelig dikt om en nydelig liten jente. Vi er evig takknemlig for at hun fikk bli igjen hos oss når du flytta. Hadde vært veldig trist hvis begge jentene mine skulle flyttet vet du. Du har vært så flink til og er flink til å ta fine bilder av våre små kjære. Klem fra en kjempe stolt mamma.

    • Tusen takk, koselig du likte det. Ja, det var riktig at hun ble boende hos dere når jeg flyttet i 2013. Og nå har jeg jo lille Mira til selskap 🙂 Jeg må få postet flere bilder av lille Enya Fiona og andre kattebilder den neste tiden. Har så mange på lager jeg ikke har delt. I morgen kommer det noen bilder av Mira.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s