Vakre portretter

img_8894-as-smart-object-1
Det har blitt fredag og nok en uke går mot slutten. Til helgen skal jeg ha photoshoot med fine Elin, som jeg har tatt mange bilder av tidligere. Så lenge været blir bra. Nå har det vært mye regn denne uka.

Elin er et flott menneske, og både flink foran og bak kameraet.

Mens jeg venter på å få tatt nye bilder, tenkte jeg å dele noen fra tidligere photoshooter med dere.

Jeg har postet flere her tidligere, men det begynner å bli en god stund siden.

img_8863-as-smart-object-1
img_5532
img_8946
img_8839-as-smart-object-1
img_5581
img_4605
img_9015-as-smart-object-1
img_5732
img_9019-as-smart-object-1

Med dette stilige bildet avslutter jeg innlegget og ønsker dere alle en riktig god helg.

I morgen er det tid for fotoutfordring som vanlig, og på søndag deler jeg en tekst om selvskading.

Denne uken har vært både fin og vond på samme tid. Og det er jo som regel sånn livet mitt er. Opp og ned i bølgedaler.

Som en rose er livet vakkert, men har torner du kan stikke deg på. Noen ganger så det bare kommer en liten bloddråpe ut, andre ganger
havner man i et tornekratt.

Det kommer flere portretter til uken som kommer.

9 kommentarer om “Vakre portretter

  • Takk 🙂 Om ikke været er med oss får vi så hva neste uke bringer. Det har regnet mye de siste dagene. Litt kjipt for fotografering, men veldig forfriskende også. Jeg liker regn når ikke jeg har noen spesifikke planer.

   • Regn er en fin ting. Og jeg liker vanndammene. Her har det ikke regnet de siste dagene, men tidligere i uka fikk jeg noen veldig små vanndammer. De var akkurat store nok til at jeg fikk refleks til dukkene mine.

    • Da har dere vært heldig, hehe 🙂 Har regnet hver dag siden mandag her i hvert fall. Vært litt opphold, men noe regn hver dag. Litt usikker på om det regnet på søndagen også, før uka startet. Regn kan være fint, men nå har det blitt litt i det meste laget synes jeg 😉

     Vanndammer er fint for å skape refleksjoner på bilder ja.

Legg igjen en kommentar!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s