Apokalypse

Det siste tegnet til liv
forsvant fra overflaten

Verden var øde
og hun var alene
Helt alene

Så forunderlig!
Tenk at hun skulle bli igjen
som den siste

Hun:
som ikke engang
ønsket dette livet

img_0570-as-smart-object-2
Et to år gammelt dikt, så mye mellom linjene.

6 kommentarer om “Apokalypse

 1. Jeg forundrer meg også over at jeg er igjen. Og jeg kjenner også på denne ensomheten. Den som kommer av at man ikke riktig hører til. Jeg vet jo ikke hva du tenkte da du skrev, men dikte satte i gang tanker og følelser hos meg. To år etter at du skrev. Du berører.

  • Jeg skjønner det forundrer deg.

   Jeg hører heller ikke til, det har jeg aldri gjort egentlig. Jeg tenkte mye når jeg skrev dette diktet husker jeg, det var en dag fylt med mange tanker og totalt 11 dikt. Jeg la ut et fra samme dag, litt senere i 2014, om du har lyst til å lese: https://livetsrose.net/2014/11/08/la-meg-fole-at-jeg-lever

   Diktet «på myke poter» som jeg postet tidligere, er også fra samme dagen. Det sier litt om hvor ulike tanker som kan gå gjennom et hode i løpet av en dag, og en skriveøkt.

   Jeg er glad jeg kan berøre. Og glad du vil høre (lese).

   • Jeg hører og leser med åpne ører og øyne. Fordi du er viktig og fordi du har noe å si. Og fordi jeg har velutviklede sanser som senser noe og lar meg berøre.

    • Takk, det varmet å høre at jeg er viktig, på denne mørke høstkvelden. Det gjør den litt mindre vond. Og jeg føler meg ikke så alene når du snakker om velutviklede sanser. For jeg vet vi begge er veldig sensitive og sårbare for inntrykk. Både det vi føler og ser, og det som blir sagt.

     Sanseinntrykk kan nesten ta knekken på meg, når det blir for overveldende, for mye. Men jeg er også glad for at forsterkede sanser gir meg evnen til å føle mer. Se flere detaljer, lytte dypere – sanse mer generelt.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s