Matvrak og magasiner

Det har blitt fredag, og atter en uke er snart omme. Vi nærmer oss en ny måned og vinter. Denne uka har vært både vond og vakker. Mye tanker, jeg har vært veldig sliten. Men også ganske kreativ, med tekster og fotografier.

I dag tenkte jeg å slappe av hjemme, med bilderedigering og reisemagasiner. Jeg har flere esker med blader. Det skal sies at jeg kvittet meg med flere hundre (!) unødvendige ukeblader, aviser og magasiner i sommer. Men fotoblader og reisemagasiner får bli. Det er så inspirerende å sitte å drømme seg bort med Magasinet Reiselyst eller Vagabond i hendene. Tenke på alle reisene livet kan ta meg med på.

img_0826-2
Bare to søte kaniner for å fange oppmersomheten din. Jeg har mange herlige dyrebilder jeg ikke har fått delt med dere enda. Kanskje titter det fram flere dyr etter hvert? Jeg har også mange herlige kattebilder. Og det er en stund siden jeg har postet nå. Jeg får ta en titt i arkivet, så kan dere se på et gammelt innlegg med bilder av Clara i mellomtiden.

img_4626-as-smart-object-1
Dette var gårsdagens middag, vegansk så klart. Jeg skal forklare hva dette er for noe rare greier. Først og fremst, det er IKKE kylling. Men en soyaerstatning for det. Denne kan kjøpes her, og skal etterligne en halv kylling. Den smaker veldig likt kyllingfilet, minus et dødt dyr.

img_4628-og-img_4728
Her har jeg krydret denne frosne saken med pommes frites-krydder og litt grillkrydder. Toros bretagnesaus er vegansk, så lenge du bruker vegansk smør og plantemelk (eller soya/havrefløte om du vil ha en litt fetere saus). Jeg bruker som regel Alpro soya usøtet, og noen ganger med litt Oatly iMat fløte (havrefløte) oppi. Smøret jeg bruker er Berit Nordstrand smøremyk rapskokos.

img_4736-as-smart-object-1
Så der har du en ordentlig kylling-middag, helt vegansk. Ris, salat, soya-kylling og deilig saus. Ikke så galt til å være grøntfôr vel?

img_9335
I løpet av november har jeg tenkt til å tipse dere om litt veganske søtsaker og snacks. Både ting du kan finne på nett og i butikk. Jeg bestiller mye på nett, så det blir nok hovedsakelig disse produktene jeg gir tips om.

Det blir også lagt ut oppskrift på vaniljekake i løpet av neste måned, når jeg får ræva i gir og lager kake. Enkelt som bare det, men det er vel strengt talt bare en fordel at jeg begrenser kakeinntaket litt. Hilsen kakemoms og matvrak.

Ønsker dere en god helg!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s