2 kommentarer om “Forandring i luften

 1. Bø! var det første jeg tenkte da jeg leste. Skremmende at årstidene skifter så fort for tiden. Jeg føler jeg blir gammel. Og allerede på søndag er det farsdag! Jeg som ikke var ferdig med august.

  Likt av 1 person

  • Ja, tiden går skremmende fort! På en måte er det fint, og jeg føler jeg lever i flyt. Det gjør livet lettere å takle. På en annen side kan jeg ikke fatte hvor alle årene blir av. Jeg føler meg ikke gammel, men føler jeg har levd veldig lenge, eller levd mye blir vel mer rett å si. For årsmessig er det ikke lenge, derimot når jeg tenker på alle opplevelser, erfaringer og minner på godt og vondt – får jeg det nesten ikke til å gå opp i 21 år. Og jeg blir sittende å undre over hvordan det vil føles bare når jeg blir 30? 50? Hvem vet.

   Jeg har allerede levd mye, men håper selvsagt på mange flere erfaringer og opplevelser. Jeg har allerede oppdaget små gråhår i hodebunnen, og lurer på hvordan jeg blir seende ut som gammel dame med grått hår. Den som lever får se, det er enda lenge til de grå hårene er synlig for andre enn meg selv tror jeg 😉

   Snart har vi kjent hverandre i et år. I slutten av november chattet vi for første gang. På en måte føles det veldig lenge siden forrige november, samtidig som det føles som det er kort tid siden. Før vi vet ordet av det, har vi passert første halvdel av januar og du fyller 33.

   Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s