Lille pusekatt

img_1904
En liten fotogen kattepus. Jeg synes katter er vakre. Mye mer mystiske enn hunder. Så egenrådige. Før om årene var jeg mer et kattemenneske. Jeg er glad i både katter og hunder, men jeg er nok fremdeles mer et kattemenneske, utenom når det gjelder hunden min Mira.

img_1768
Her ser hun litt trøtt ut. Lille Sushi 🙂 Faktisk det denne lille katten heter.

img_1785
Så tankefull og vakker. Og jeg blir sittende å tenke selv, på alle de vakre dyrene jeg har møtt hittil i livet. Og alle de jeg enda ikke har møtt.

img_1773
Så spørrende og nysgjerrig i blikket! Disse bildene tok jeg en høst for tre år tilbake. Og jeg blir spørrende i blikket selv. Tenker over alle de flotte bildene jeg har i arkivet, som jeg må få delt med dere etter hvert. De jeg ikke engang har redigert enda. Flere hundre, flere tusen. Så mange minner.

img_1777
Lurte du på noe?

8 kommentarer om “Lille pusekatt

 1. Lurte du på noe, spør Sushi gjennom deg. Jeg lurte på om du spiser sushi også, glad salmalaks eller bare mus i de tusen hus.

  • Ja, si det! Det kan godt hende lille Sushi spiser sushi og fisk, jeg vet ikke. Jeg husker katten jeg vokste opp med, Clara – ofte fikk fisk hvis pappa hadde vært og fisket og stekte det på grillen eller kokte det på verandaen. Hun og koste seg, og stinket fisk etterpå!

   Det får meg til å tenke på at det finnes vegansk sushi og erstatning for reker. Jeg har aldri smakt sushi, og ikke reker eller fisk siden jeg var liten. Men kanskje jeg kunne likt de veganske erstatningene. Jeg har riktignok ingenting å sammenligne med smaksmessig da, siden jeg ikke har spist noe fra havet på rundt 14 år. Men jeg kom til å tenke på det nå, at jeg kanskje skal prøve meg på vegansk «sjømat». En restaurant jeg har vært på i Oslo et par ganger har wok med veganske reker som er friterte. Kanskje en ide for en senere Oslo-tur 🙂

    • Lyspæra symboliserer en ide ja. Og ideer kan lyse opp hverdagen og gi innhold til ellers tunge dager. Fantasi og ideer, tanker og minner – det holder meg oppe. Gir meg den lille ekstra gnisten jeg trenger, for å komme meg opp av de tyngste bølgedalene. Jeg liker assosiasjonene dine, og ser for meg stjernehimmelen. Det får meg til å tenke på slike selvlysende plast-stjerner som noen hadde i taket når jeg var yngre. Når de skrudde av lyset og skulle sove, kunne de ligge å kikke på stjernene. En i familien hadde sånne, og når jeg overnattet der ble jeg liggende å tenke mens jeg ble beroliget av stjernehimmelen. Gode minner.

 2. Så flotte bilder av en nydelig liten pus. Du vet virkelig å finne de rette øyeblikkene du vennen. Kjempe fint. Klem fra en annen katte elsker.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s