Et sekund i evigheten

Silkebåndet
Fotografier
Jeg møtte mørket

img_3618
På samme dato i fjor skrev et innlegg om søkeord på bloggen. Hvor ufattelig mye rart folk søker på, før de ender opp her. Logisk er det riktignok at de havner her, fordi et ord i setningen de skriver, er nok til at de blir videreført hit. Jeg tok opp flere rare ting folk søkte på, ting jeg synes var rart og galt.

I år tenkte jeg ikke gjøre helt det samme. I stedet for å gi dere ordrett hva folk søker etter, har jeg valgt å være litt kreativ. Jeg har tre år med søkeord foran meg, mange ulike ord. Noen ganger en liten setning, andre ganger enkeltord. Så jeg tenkte, hva kan jeg bruke dette til? Jeg kan sette de sammen, skape tekster – noe som gir mening.

img_6459

De dypeste daler
sorg og ensomhet
– visne blomster

Nesten som en seksordsnovelle, bare et par ord for mye. Jeg liker å skape skjønnhet ut av noe som egentlig ikke er noe. Gjøre det om til noe verdifullt for meg. Hvem skulle tro at en bloggstatistikk over ganske så tilfeldige søkeord kunne gjøre meg glad. Det gjelder å finne skjønnhet i små ting. Se at verden er vakker, selv om den ofte oppleves som veldig vond til tider (for meg).

img_4230

Sorg og havet
håpløshet.

Jeg kikker på havet mentalt, tenker på vakre bølgeskvulp og høstvind. Tenker at livet kanskje ikke er så håpløst, selv om jeg gang på gang faller, og ting føles meningsløst.

Jeg har alltid sagt det er en mening med det hele, uansett hvor vondt det gjør. Tross alt, det er bare et sekund i evigheten. Et øyeblikk smerte som passerer. Gang på gang. Det føles noen ganger umulig å takle. Likevel er akkurat det bare et øyeblikk.

En kommentar om “Et sekund i evigheten

Legg igjen en kommentar!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s