Stødig

img_4720-as-smart-object-1

Stødig
Varm, myk pels. Små lyder, hun snakker. Trygg og stødig, en livbøye. Samtidig så liten, skjør – vakker. En hund, min kjære. Det vesenet som holder ut med meg. Det individet jeg takler å bo sammen med.

Hun hører klagesanger, gråt og fortvilelse. Og er også hos meg når latteren bryter løs, smilet dekker hele kjeften og gleden min sitter utenpå kroppen.

img_4051
Et liv med store svingninger, følelser som er så sterke – at du nesten kan ta og føle på. Hun ser dem alle, opplever meg. Ser sinnsstemningen skifte. Så raskt, nesten lydløst – skifter det fra dag til natt. Lys til mørke. Og hun er der alltid.

img_4503-as-smart-object-1
Et øyeblikk fanget i forrige måned. Mira som sitter og kikker på meg, kanskje litt utålmodig. Hun sitter i en kurvstol på kontoret, der jeg tilbringer mesteparten av tiden når jeg ikke sover. Her har jeg iMacen, fotografier på harddisk, bøker, notatbøker, dagbøkene mine. Omtrent hele livet.

4 kommentarer om “Stødig

Legg igjen en kommentar!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s