Livet henger i en tynn tråd

Det er en stund siden jeg har delt seksordsnoveller med dere. Jeg tok en titt gjennom gamle tekstdokumenter, og tenkte det var på tide å poste flere. Disse er fra fjoråret.

Tidligere i år delte jeg blant annet noen til temaene galskapselskap og psykiatri. Sistnevnte uten titler, og jeg synes det er mest riktig egentlig. Men sikkert de første 200 seksordsnovellene jeg skrev hadde en tittel. Da får man sagt mer og bruker flere ord med tittelen, som jeg føler gjør det om til en annen type tekst.

Jeg liker det konsentrerte uttrykket, det å kunne si mye med få ord. Ikke minst alt det som forblir usagt.

Livet 
henger
i en tynn tråd
img_4740

Skjør
som en sommerfugl
– vingene brekker

img_4725
Stjeler sekunder fra andre menneskers liv.

Ti kniver i hjertet, bittersøt hevn.
img_4745
Mine nye arr 
forteller 
gamle historier


Svake rop
Kaldt vann
Jeg overlevde

Med den sjette seksordsnovellen avslutter jeg innlegget og setter den i sammenheng med fjorårets innlegg Frykt og fred hvis noen vil forstå mer av historien bak. I morgen poster jeg oppskrift på gode gresskarmuffins og lørdag er det fotoutfordring med temaet smerte, da skal jeg bygge litt videre på tankene over.

8 kommentarer om “Livet henger i en tynn tråd

  1. Kunne ikke unngå å se at en anonym hadde vært innom å kommentert. Syntes det er så tragisk med disse anonyme som hele tiden skal slenge ut av seg men som ikke er tøffe nok til å vise hvem de er. Måtte bare få dette ned kjente jeg. Klem

    Liker

Legg igjen en kommentar!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s