Tanker om Oslo

Fire tilfeldige fotografier fra Oslo. I året som har vært, har jeg reist tre ganger til Oslo. Det har vært i forbindelse med psykologbesøk hos Tore Wingestad, en privatpratiserende psykologspesialist som har hjulpet meg gjennom mye.

Nå har jeg ikke vært i Oslo siden midten av juni, og har ikke planlagt å dra dit mer i den sammenheng, men jeg vet jo ikke om det blir behov for det i fremtiden. Jeg er åpen for muligheten, for man vet aldri hvordan psyken utvikler seg.

Uansett, Oslo er en by jeg vil utforske og besøke mer de neste årene.
img_1914
I første halvdel av neste år ønsker jeg meg to reiser. Den første er en tur til Stockholm som jeg har nevnt tidligere, når snøen har gått og våren er her. Kanskje i slutten av mars eller begynnelsen av april. Avhengig av hvor tidlig våren kommer.

Jeg håper også å få til en tur innover til Oslo i forbindelse med Vegetarfestivalen. Jeg skulle dratt dit i mai i år, men siden mai var en vond og vanskelig måned – ble det ikke noe av. Bedre lykke neste gang!

img_1930-ramme
Jeg vet ikke når Vegetarfestivalen arrangeres neste år, men regner med det er rundt samme dato, en gang i mai. Det er virkelig et mål og et ønske. Bli i Oslo på hotell noen dager og dra på festivalen. Koble ut, oppleve og slappe av. Spise mye deilig vegansk mat og fotografere.

Jeg liker å tenke litt fremover, planlegge litt løst. Jeg vet aldri hva fremtiden fører med seg, men jeg vet at det er to realistiske reiser jeg kan få til.
img_1931-ramme
Jeg drømmer om en utenlandsreise til neste høst, til varmere strøk. Men det får tiden vise, ikke minst avhenger det av økonomien og hva jeg eventuelt får igjen av skattepenger. Men jeg har det i minnet, og håper jeg kanskje får det til. Men først må det bli 2017.

Det er mange steder jeg ønsker å utforske, både nære og fjerne. Vi må ikke glemme alle de fine plassene vi kan finne i eget land også.
img_1920
Jeg ser for meg å bo i Oslo en gang i fremtiden. Det er langt frem, mange år – men det er en tanke jeg har. Jeg kommer uansett til å bli boende i leiligheten jeg har her i Kragerø, til 2029 minst. Jeg vet det kanskje høres rart ut å planlegge så langt frem i en alder av 21. Men av flere grunner vil det bli sånn. Det kan jeg skrive litt mer om senere. Jeg vil i hvert fall bli i Kragerø til året jeg fyller 34.

4 kommentarer om “Tanker om Oslo

  1. Det var langt frem og planlegge ja! Men så lenge du vet hva du vil er det vel ingen ting galt i det 🙂 Jeg håper du får til de reisene du ønsker til neste år, det er fint å oppleve litt mer av verdenen!

    • Ja, nettopp! Men som sagt på dette punktet er det ikke mulighet for forandring 😉 Skriver nok mer om det senere her, men hovedsaklig handler det om at jeg ikke kommer til å flytte fra byen med tanke på hunden min, som allerede har flyttet med meg to ganger. Og jeg er avhengig av å bo i samme by som mine foreldre, så jeg har mulighet til å komme meg bort fra hjemmet med tanke på pass. Hvis ikke blir det fort veldig vanskelig å ha en hund som enslig, kombinert med et ønske om å bevege seg litt bort fra hjemme.

      Jeg eier også leiligheten jeg bor i her, og med tanke på sparing og økonomi er det utenkelig å flytte til en større by og selge den innen den tid. Vil ikke leve på veldig lite penger og lån opp etter ørene (heldigvis helt gjeldfri slik som det er nå). Andre endringer i livet er jeg selvsagt åpen for, men akkurat det med bosted er helt fastslått. Utenom det liker jeg å sette store og små mål, og se hvor det fører meg hen. For mye kan forandre seg i løpet av årene også 🙂

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s