Advent og førjulstid

Denne uka har vært fin! Jeg har fått ryddet enda mer, redigert litt bilder, løst mye sudoku og spist masse god vegansk mat etter forrige søndags Sverige-tur. Rett og slett bare nyte livet mest mulig.

Og nå har vi altså kommet til slutten av uka og starten på noe annet; første søndag i advent.
img_2389
Tenk at vi allerede i neste uke ønsker den nye måneden velkommen. Hvor blir alle dagene av? Månedene? Jeg synes dette året har gått fort, samtidig som det har vært et innholdsrikt år som har gitt meg mye på godt og vondt.

Jeg lovet dere noen bilder av Mira denne uka her, så da tenkte jeg det var fint med noen i den røde julegenseren hennes! Hun fryser fort ute på høst og vinter, så da må hun ha klær.

img_4534-as-smart-object-1
En trøtt og sliten Mira i sofaen. Den vakre ungen min som betyr alt! Hun klager og maser litt ekstra for tiden, da hun mest sannsynlig skal ha løpetid snart igjen. Alt tyder på det, på væremåten hennes.

img_4536-as-smart-object-1
Så fort desember er her skal jeg pynte leiligheten til jul. Jeg gleder meg! Og veganske julekaker er også like rundt hjørnet. Jeg kommer nok til å dele litt oppskrifter her i løpet av desember.

Først starter jeg neste blogguke med dikt som vanlig på mandag. Tirsdag blir det litt tanker og høstbilder og onsdag blir det tips til vegansk godteri/snacks, som jeg har sagt skulle komme.
img_8259-2
En julekule fotografert for fem år tilbake. Alt som har forandret seg siden den gang. Litt vemodig, men årene går og ting endres. Noe til det bedre, noe blir værende som det er og andre ting kan forverres. Alt i alt har jeg det mye bedre nå enn den gang, det er ikke noe tvil om det. Likevel er minnene så sterke, både de gode og de vonde.

Med ønske om en god adventstid – ventetiden.

7 kommentarer om “Advent og førjulstid

 1. Et fint førjulsinnlegg i dag. Tiden går og vi går med, sa farmor. Jeg var hennes barnebarn. Bare en unge som vokste opp, men for henne antakelig så mye mer. Og det er du også for dine, som har vokst helt opp og blitt voksen, bor i egen leilighet og pynter til jul i desember.

  Mira er en fin unge. Håper løpetiden går greit og at hun er ferdig før jula setter helt inn!

  Likt av 1 person

  • Takk for en fin kommentar 🙂 Jeg håper også løpetiden er ferdig før juletider. Forrige gang hadde hun det i ca. 3 uker, så det spørs hvor tid hun får det. Heldigvis er hun jo så liten, så det blir ikke så mye gris med løpetid. Men får litt vondt av henne da, for hun piper og maser fælt da. Minner meg om mine sinnsyke mens-smerter før om årene, hehe! Glad det er forbi 😉

   Likt av 1 person

 2. Så fint innlegg ❤ Og så fin liten bisk med fin julegenser på, hihi!

  Så spennende det høres ut med veganske julekaker. Jeg gleder meg til å se oppskriftene dine, og kanskje må jeg prøve meg på de også 🙂 Gode ønsker til deg i denne deilige og magiske tiden. Ventetiden, som du sier ❤

  Liker

  • Tusen takk 😊 Ja, hun er herlig – lille Mira 🐶 Veganske julekaker blir bra ja, tenker og lage flere slag. Men starter nok med ferdig pepperkakedeig, hehe. Synes de smaker nesten bedre og de fleste merker er veganske. I hvert fall den jeg har kjøpt fra Rema 1000, den står på benken og venter på meg i uka som kommer. Ønsker deg også en fin advent – ventetid. Jeg tror desember blir en flott måned ❤️

   Liker

Legg igjen en kommentar!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s