Ventetiden

I morgen er det allerede tredje søndag i advent. I dag er det nøyaktig to uker til julaften. Jeg sitter og undres over hvor alle dagene blir av. Dette året har gitt meg mye og vært svært innholdsrikt. Jeg føler de siste månedene har gått veldig raskt, samtidig som det føles som en hel evighet siden forrige jul.

Nå gjenstår ventetiden. Jeg venter på julefeiring og deretter det nye året. Framtiden som ligger for mine føtter. Temaet for denne ukens fotoutfordring med Helene er advent.

IMG_9513
Jeg føler ikke jeg har helt den ordentlige julefølelsen ennå, kanskje kommer den ikke i år. Jeg har pyntet til jul og lytter til litt julemusikk. Julebaksten er ikke i gang, men jeg tenkte å lage pepperkaker en dag snart. Ferdig-deig, fordi jeg synes den egentlig er bedre. Rema 1000 sin er jo vegansk, så den står klar på benken og venter.

Jeg hadde planlagt å bake masse julekaker i år, men jeg tror ikke det blir den helt store baksten. Jeg har så mye annet godt å spise, at det er ingen vits å stresse med det. Det er jo uansett bare meg som skal spise det. Tidligere denne uken lagde jeg veganske boller og som sagt blir det pepperkaker snart.

img_4834
Et bilde fra en annen ventetid for seks år tilbake. En annen jul, et annet liv. Nå går vi snart det nye året i møte og jeg ser for meg flere store og små endringer som forbedrer livet. Blant annet et lykkeprosjekt som jeg nevnte på torsdag, og ikke minst et gradvis mer minimalistisk og ferdig ryddet hjem før nyttår. Et enklere liv på flere plan. 2017 skal bli bra, jævlig bra. 

Ønsker dere alle en god advent – ventetid 🙂

Legg igjen en kommentar!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s