Det er natt nå

Jeg ser skoene mine gå bortover den våte asfalten, i en mørk novembernatt. Det er langt over leggetid for de fleste, og jeg går og tenker, tenker mye. Jeg kjenner vinden tar tak i jakka mi for et lite øyeblikk. Det blåser friskt, overraskende varmt med tanke på at desember snart melder sin ankomst.

Jeg titter fram mot pelsdotten foran meg. Mini-monsteret jeg elsker over alt på denne jord. Jeg kjenner hjertet mitt dunke og føler på takknemligheten.

Jeg kikker opp mot himmelen og ser et lysglimt. Jeg kikker igjen noen sekunder senere og ser at det er månen, gjemt bak skyer. Det er et vakkert syn med denne himmelen. Litt trolsk og mystisk. Jeg går hjemover, forbi kirkegården jeg alltid passerer. Der ligger de døde, omfavnet av mørket. Jeg går fredfullt forbi langs veien. Kikker ned i mørket, ned i intet.

img_9287
Igjen føler jeg på takknemligheten. Gleden over å fremdeles være i live. Levende, fordi jeg ikke klarte å ta knekken på meg selv i fortiden. Avslutte det hele. Jeg kjenner hjerte dunke hardt i brystet, vinden som suser i ørene mine. Nok en gang kikker jeg fram mot pelsbarnet mitt. Jeg kikker opp mot himmelen etter stjerner, men tåken skygger for dem.

Jeg hører vinden blåser opp en presenning rett før vi kommer hjem. Jeg ser på vannet på bakken, mørket som omfavner verden rundt meg. Det er natt nå, og jeg føler meg så levende!

Legg igjen en kommentar!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s