Aldri glem de gode stundene

Jeg har tidligere dette året skrevet litt ulike tekster her på bloggen om det å være annerledes. Jeg synes det er viktig å omfavne min annerledeshet, for det finnes bare en av meg – og jeg er faktisk god nok!

Dette året har fått meg til å se ganske annerledes på livet. Viktigst av alt har jeg blitt mer sikker på meg selv. Jeg er ferdig med å hele tiden trykke meg selv ned, og bli værende i en offerrolle. Det er nok nå.

Jeg ser den store rikdommen i det livet jeg faktisk har.

img_0779
Jeg har Mira i livet mitt, pelsbarnet som betyr alt. Jeg har min kjære mamma og pappa som stiller opp og alltid vil ha en stor plass i livet og hjertet mitt.

Jeg har en stor interesse for fotografering, og mange bilder jeg er stolt av. Jeg bruker mye tid på å skrive dikt og andre kreative tekster. Veganisme har både blitt en stor interesse og en livsstil. Jeg elsker å prøve ut nye oppskrifter, og deler noen med dere. Slik som denne høstens greesskar- og potetsuppe.

Jeg har på mange måter et annerledes liv, fylt med andre ting enn gjennomsnittet. Men jeg har sluttet å forsøke å passe inn i samfunnets bokser og båser. Jeg har ikke lenger et behov for det.

img_2396
Hverdagen er ikke alltid enkel, det er ikke så rosenrødt dette livet. Jeg opplever lengre perioder i mørket, feiler sosialt eller føler jeg noen ganger tar for mye plass.

Det kan til tider være slitsomt og en stor utfordring å leve med Tourettes syndrom. Jeg har også Asperger syndrom, som gjør at jeg ser litt annerledes på verden enn det du gjør. Jeg isolerer meg og lukker meg inni skallet mitt, blir stille som en østers. Trenger å være alene fordi alle inntrykkene kan være overveldende, og jeg ikke har det samme behovet for sosialisering som deg.

img_7893
Med tilleggsvansker som selvskading og en tvangslidelse kan livet bli tungt. Det faktum at jeg husker minner krystallklart og har problemer med å legge ting bak meg – gjør livet mer komplisert.

Men selv om jeg er annerledes, har problemer som antageligvis ikke forsvinner og jeg lever et annet liv enn det du gjør – aldri glem de gode stundene mine! Jeg setter fokus på de også her på bloggen. En blanding av lyset og mørket – slik livet faktisk er.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s