Forandringer i året som kommer

Det er ingen andre enn DU som kan ta tak i livet ditt. Det er ingen svakhet å falle, men det er et valg å bli liggende eller å ta grep. Jeg sier på ingen måte at det er lett, bare at det faktisk er et valg.

Ingen kan leve livet for deg, ingen andre enn du vet hva et godt liv betyr for deg. Ikke la noen stå i veien for det livet du ønsker deg. Vi har ét liv, og det er altfor kort til å kaste bort på mennesker som ikke er verdt tiden din. Kanskje hardt og brutalt? Ja, men ønsker du å angre om tjue år fra nå på at du ikke brukte den verdifulle tiden riktig?

img_4674
Du er herre over din skjebne, ditt liv! Selvfølgelig kan det skje noe uforutsett, noe som er utenfor din kontroll. Andre mennesker kan gjøre livet vanskelig for deg også. Det betyr ikke at vi bare skal la livet suse og gå, fordi ting kan skje.

Det er aldri for sent å endre ting i livet ditt. Vi kan ikke endre det som har skjedd, men vi kan velge hvordan vi håndterer det. Vi kan kjempe for en bedre framtid og forandring på de punktene vi ønsker.

Hvilke forandringer ønsker du å oppnå i året som kommer?

img_4648
Jeg tenker ikke på urealistiske nyttårsforsetter, men virkelige mål. Mål som varer livet ut, endringer som er verdifulle. Selv har jeg flere små og store mål, ønsker om endring og å prøve helt nye ting. Det er ting som jeg gravis vil oppnå. For det handler om vilje.

Det betyr ikke at jeg kan sette en tidsfrist eller forutse akkurat hvordan livet mitt vil være i framtiden. Men målene mine handler heller ikke om å oppnå noe innen en viss dato, gå ned et bestemt antall kilo, tjene et beløp penger eller klare x-antall ting.

Jeg kommer til å nevne små og store mål ettersom tiden går og det passer seg. I stedet for å sette opp en haug med nyttårsfortsetter jeg ikke kan holde.

img_8118
Det handler om gradvis utvikling og et ønske om endring. Veien blir til mens du går. Noen ganger finner du nye stier du ønsker å utforske. Noen ganger langs veien ser du at denne veien kanskje ikke er den beste for deg.

Det er ingen skam å snu. Vær bevisst på hva du vil. Ikke hva andre forventer av deg eller mål du har satt deg og dermed MÅ oppnå. DET ER DITT LIV!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s