Til dere som prøvde å knekke meg

Dette er til dere som har kommet med stygge bemerkninger og sårende ord. Dette er til deg som har sagt jeg er et misfoster, en heks, et tragisk menneske. Du som mente jeg burde gå å henge meg, drukne meg selv, ta store mengder piller. Du som mente jeg ikke hadde livets rett.

Dette er til deg som mente jeg ikke fortjente å ha noen som var glad i meg, ikke fortjente å ha Mira i livet mitt. Dette er til dere som mente jeg var for stygg til at noen noensinne kunne like meg.

img_3985
Dette er til deg som mente jeg burde være sperret inne på psykiatrisk kun fordi jeg har sterke meninger du var uenig i. Til dere som ikke tålte å bli sagt imot og dermed forsøke å si det styggeste dere kunne komme på. Og til deg som synes jeg var en oppmerksomhetssyk og narsissistisk jævel.

Dette er til de som så på meg som en løgner. Til dere som bagatelliserte mine psykiske problemer. Til deg som straffet meg for å være ærlig. Og til deg som trodde at en feit veganer som meg måtte smugspise kjøtt. Dette er til dere som trodde det aldri skulle bli noe av meg. Og til deg som gradvis brøt meg ned i årevis.

img_3435
Takk skal dere faen meg ha! Takk for alt hat, all smerte, alle tårer. For vet dere hva? Dere har gjort meg sterk og hardhudet. I stedet for å knekke meg har det gitt meg en styrke jeg aldri kunne oppnådd ellers. Jeg kan faktisk si at jeg er lykkelig! Jeg kan si at jeg ikke lenger tror på deres hatefulle bemerkninger. Jeg kan si at jeg er stolt av meg selv og føler meg vellykket.

Jeg lurer på hva dere ville sagt om dere var tøffe nok til å si noe. For nå er dere stille og jeg holder ikke lenger kjeft. Ikke i frykt for hva som skal komme min vei, ikke for å prøve å begrense et potensielt smertefullt utfall.

Jeg sier og skriver akkurat det jeg føler for. Og dere kan ikke gjøre noe for å stoppe meg. Jeg lever livet akkurat slik jeg vil.

4 kommentarer om “Til dere som prøvde å knekke meg

  1. Dette var veldig, ja, godt å lese. Det er så mye pepp og styrke å lese i alle ordene. Det stikker å lese om vonde opplevelser, men det blir ‘gjort bra igjen’ ved de ordene som kommer etterpå. Du er sterk, og jeg er veldig glad for at vi får lov til å dele disse ordene med deg.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s