Frosset i øyeblikket

Da er det tid for nest siste fotoutfordring sammen med Helene. Denne ukens tema er snø, og det har ikke snødd noe særlig her siden november, selv om vi fikk et lite snøfall i går. For all del, jeg er glad for å slippe glatte veier og en liten hund med masse klumper i pelsen, men samtidig liker jeg snøen. Den lyser opp og er vakker.

img_0524
Jeg har ingen snøbilder fra dette året, men jeg tok et dypdykk i arkivet og fant noen gamle vinterbilder. Disse er fra 2011 og 2012. Årene flyr, det begynner jo faktisk å bli en god stund siden nå. Jeg var ikke en like god fotograf på den tiden, men disse er ikke så aller verst. Det første, hvor solen skinner ned på snøfylte busker. Et vakkert syn!

img_7649
Minner fra en februarmåned på Island for snart seks år siden. Vakre snøbilder ble det mange av. Bading i varme kilder, fotografering av tamme fugler i Reykjavik, lange bilturer og gode minner – sammen med et menneske jeg er glad i.

Jeg vil så gjerne tilbake til Island i framtiden, og det skal jeg også! Ikke dette året, men forhåpentligvis i løpet av 20-årene. Det er et overkommelig mål synes jeg. Så får tiden vise hvor tid det blir. Reisemålet står høyt på ønskelista, men er samtidig en av reisene som må planlegges mer enn flere andre.

img_8065
Snøkrystaller på en bakke foreviget i et fotografi. Fotografert i slutten av 2012, og jeg husker godt den fine turen. Bilder får meg til å huske bedre, og ikke minst andre detaljer. Følelsene mine i øyeblikket, kanskje vinden, temperaturen, lyset. Nettopp fordi jeg setter fokus på detaljer når jeg fotograferer blir minnene litt annerledes.

img_7884
Det vakreste med vinteren er det magiske lyset og frost på planter, trær og blomster. Naturen – som frosset i øyeblikket. Stående stille, til mildvær smelter isen og starter vårens syklus. Vi er enda bare i januar, men jeg begynner å glede meg til våren.

6 kommentarer om “Frosset i øyeblikket

  1. Det var noen veldig fine vinterbilder! Vi fikk noen dager med sprengkulde her og litt snø, men nå er mildvære tilbake og det er skikkelig grisete slapseføre, og det er mindre fint. Men vi fikk i det minste ordentlig vintersnø til slutt, og det var jo gøy 😀

    • Tusen takk, hyggelig du likte de 🙂 Det har vært kaldt noen dager her nå, men snøen var ikke stort å skryte av. Det snødde her på fredag, men innen jeg våknet natt til lørdag var det meste borte. Det kom masse snø her i november, men etter det har det ikke vært noe utenom denne ene dagen. Jeg venter egentlig mest på våren nå jeg 😀 Synes det var helt merkelig her om dagen med 8 minusgrader og ikke et eneste snøfnugg eller glatt noen steder, helt tørt og bart på bakken. Kan ikke huske sist jeg opplevde det.

  2. Så utrolig fine bilder! Likte spesielt det første, fargene og stemningen og alt. Helt nydelig!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s