Du og jeg

Da er vi allerede i gang med uke 2 i det nye året, så jeg tenkte det var på tide med litt flere bilder av Mira. Det vakre lille pelsbarnet mitt, hunden min – hun som betyr alt. Her ser hun litt morsk ut der hun ligger i senga. Egentlig var hun bare trøtt, etter litt for mange bilder. Jeg får aldri for mange bilder av dette lille nurket.

img_4069
Det er sjeldent jeg tar bilder med mobilen, siden kvaliteten ikke er den beste. Men noen ganger må jeg bare fange øyeblikket, siden det er umulig å drasse med seg kameraet mens jeg går tur med Mira. Disse to bildene var fra en tidlig morgentur i fjor sommer, da solen akkurat hadde stått opp. Det var en fredfull tur rundt kirkegården hvor vi ble sittende en god stund å bare nyte stillheten.

mira-iphone-2
Jeg trenger svært få mennesker i livet mitt, egentlig ingen for å være helt ærlig. Det betyr ikke at jeg aldri ønsker sosialisering, men som regel holder jeg meg for meg selv. Bare Mira og meg. Du och jag, Mira!

img_2640
Hun kikker på meg med de store mørkebrune øynene sine. Noen ganger ser hun litt sorgfull ut, selv om hun er en glad og god hund. Det er bare sånn blikket hennes er. Og jeg synes egentlig de sørgmodige øynene bare gjør henne enda vakrere.

mira-iphone
Et par mobilbilder til. Det første der hun sover på magen min, mens jeg slapper av på sofaen. Noen fordeler er det jo med å ha en stor myk mage 😀 Det andre på besøk hos  “mommo”. Et magisk øyeblikket fanget med mobilkameraet. Så vakker!

img_5732
Her leker hun med en leke fra den gamle lekekassa til Linus, som jeg hadde spart på litt for lenge. Den var bite i stykker, så jeg skulle kaste den når jeg holdt på å rydde mye i fjor. Men hun fikk leke litt med den, og det ble vattdotter overalt! Noen bilder ble det også den natten.

Jeg fotograferer ofte Mira sent på kvelden og natten egentlig, det er jo slik døgnrytmen min er i perioder, at jeg er lysvåken når andre går til sengs. De siste månedene har jeg begynt å bruke ekstern blits mer, så det kan nok være naboene lurer en smule på om det er discolys i stua mi, hehe 🙂 For den lyser ganske opp i nattemørket.

6 kommentarer om “Du og jeg

    • Ja, det er absolutt mye selskap i henne! ❤️ Hun lyser opp dagen min med det vakre lille fjeset sitt, også er hun veldig kosete 😊 Hun ligger ved siden av meg i senga nå og halvsover, mens jeg ser på gamle Hotel Cæsar-episoder 😉 Hun er litt sliten om dagen, siden hun har løpetid nå.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s