Verden uten farger

Tittelen og tanken på en verden uten farger høres ganske trist ut. Men dette skal ikke være et trist innlegg, tvert imot! Jeg tenkte å dele litt ulike bilder i svart-hvitt som jeg er fornøyd med. Jeg elsker farger, både i fotografier og livet generelt, men samtidig synes jeg fraværet av farger kan være spennende.

IMG_3473 as Smart Object-1
Slik som her, hvor det fargeløse forsterker følelsen i selvportrettet.


Blomst i en litt annerledes redigering.


Clara – min følgesvenn gjennom mange år i barndommen.


En kaktus fra Hellas.

img_9194-moku
Et hus jeg passerte for mange år siden. Redigert og gjort om til en tegning.

IMG_6997
Vakre vinduer på Skotfoss.

I morgen blir det mye mer fargerikt her inne. Ønsker dere en god helg!

4 kommentarer om “Verden uten farger

    • Ja, jeg er helt enig! 😊 Jeg synes svart-hvitt bilder ofte kan virke litt mer klare eller ryddige på en måte. Det får mer fram kontraster og skygger i stede for farger. Det er noe magisk med begge deler, både fargesterke bilder og svart-hvitt. Alt til sin tid! Dagens innlegg blir helt motsatt, med masse farger 🌅🗻

      Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s