Januargleder

Januar går mot slutten og vi er faktisk ferdig med to tredjedeler av måneden. Dette har vært en fin og tankefull måned. Etter å ha tittet litt gjennom fjorårets innlegg, kom jeg over innlegget tolv tanker om tiden som har gått fra september. Som den liste-freaken jeg er, hvorfor ikke oppsummere måneden med 10 små og store ting jeg har gjort og tenkt?

1. Lykkeprosjektet jeg har startet denne måneden har ført til økt lykke. Jeg er mye mer bevisst på hva som gjør meg glad og prøver å nyte øyeblikket!

2. Jeg har innsett at det er helt greit å «kaste bort» litt tid med serier og filmer, ikke minst å spille The sims 4 igjen, en gang i blant. Jeg trenger ikke føle at noe er bortkastet tid om det faktisk gir meg glede!

3. Jeg har fått til å spare masse penger denne måneden, ved å ikke bruke en eneste krone på å kjøpe mer mat. Det har gått greit og i hvert fall gjort meg kreativ, når jeg har så mange «ufullstendige retter» i hus. Jeg skriver litt mer om sparingen i slutten av måneden.

img_2310
4. Jeg har lest boken Lykkeprosjektet av Gretchen Rubin igjen med stor glede. Denne leste jeg for rundt tre år siden, og jeg tenkte den kunne gi meg et par gode ideer til dette året.

5. Jeg har blitt mer bevisst på å holde meg unna unødvendige irritasjon. Leser jeg noe på nettet av fremmede mennesker som irriterer meg grenseløst, kan jeg faktisk la det ligge. Jeg trenger ikke la det påvirke følelsene mine. Noen ganger kan jeg tillate meg å skrive tekster inspirert av det eller dagboknotater for å få ut frustrasjon. Jeg skriver uansett ikke noe til dette mennesket! Jeg får legge det fra meg, eller bruke følelsene mine til noe konstruktivt.

6. Jeg har hørt på mye god musikk denne måneden, vakre toner og tekster.

img_2313
7. Jeg har fått ryddet og kastet enda litt mer og føler jeg kan si jeg endelig er i mål. Et ryddig hjem og en minimalistisk livsstil er virkelig noe for meg.

8. Jeg startet januar med et litt annerledes oppsett på bloggen og en header som gjør meg glad hver gang jeg ser den. Fortsatt en rose som bakgrunn, men en annen rose. En liten forandring som gir mye glede.

9. Jeg har skrevet flere gode tekster jeg er stolt av! Både seksordsnoveller, dikt, bloggtekster og personlige notater. En god start på skriveåret 2017.

10. Jeg har begynt å glede meg til våren kommer, med sol og blomster. Ikke minst Stockholm-tur og digital detox i april.

Hvordan har januar vært for deg hittil?

2 kommentarer om “Januargleder

Legg igjen en kommentar!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s