Adgang

Et dikt, tanker om det som har vært. Fortid som brenner seg fast, for bestandig.
img_3169-as-smart-object-1
Prøver å finne huset
med det rare i
Minnene som jeg
en gang mistet der inne

Prøver å utforske
glemte gravkamre
i min sjel

Kommer ikke til
Framover
uansett hvor mye jeg forsøker
– adgang forbudt

2 kommentarer om “Adgang

  1. Dette dikter måtte jeg lese to ganger. Jeg liker hus med det rare i. Jeg liker å finne igjen lekekasser fra jeg var liten og en ganmel duplokloss. Erindre og gå videre. Men ikke alltid slipper jeg inn, noen minner har gått ut av tiden og ned i jorden. Sånn er det bare. Men kanksje kan vi bygge nye hus.

    • Jeg tenker at man alltid kan bygge nye hus. Finne nye steder å romme minner, skape en ny historie. Men det kan være fortvilende når man ikke slipper til i glemte gravkamre i sitt indre. At noe er borte for alltid og etterlater et hull i hukommelsen. Uansett hvor mange nye rom jeg skaper, blir jeg ikke kvitt det sorte hullet. Det kan bare bygges rundt. Det er sikkert en mening med det, det er i hvert fall en slags trøst.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s