2 kommentarer om “Uskyldig

  1. Det er et hull i hukommelsen min. Fragmenter av tid der jeg ikke visste hvem jeg er. Og jeg vet det ikke enda. Tidsmaskinen har bare løpt av sted, uten meg. Tid er egentlig veldig vanskelig, enten man er liten eller stor. Når man er liten, varer Dagsrevyen litt for lenge. Når man er voksen, rekker man ikke sette seg ned.

    • Jeg tenker at det aldri er for sent å finne ut hvem du er. Og tid er egentlig ganske merkelig. Oppfattelsen av tid endres stadig merker jeg. Noen dager er veldig lange, mens andre får jeg nesten ikke tak i – før de renner ut i sanden og vi går videre på en annen dag. Jeg synes den varierende følelsen av tid egentlig er fint. Noen dager vil jeg at skal vare lenger, at de skal føles lange – at jeg får utrettet mye. Slik som i dag for eksempel, 17 dikt før frokost (leggetid). Planlagte blogginnlegg som er ordnet, mat som er laget, ting som er ryddet. Jeg liker godt produktive dager. Samtidig som jeg liker dager hvor jeg egentlig ikke gjør stort. Bare ER, føler på hele tilværelsen.

      Jeg synes ikke tid er vanskelig, heller noe ytterst interessant. Hvordan noe kan føles som om det var i går, mens det egentlig er over 10 år siden. Og andre ting, kanskje fra forrige uke – svinner hen. Forsvinner ned i en brønn av det uviktige. Det som ikke betyr noe.

      Du betyr noe. Du er et menneske som fant noe inni meg, for en tid tilbake. Omfavnet meg med forståelse, inspirasjon og livsvisdom. Det er egentlig ganske rart, at jeg føler du er en av de som kjenner meg aller best. Selv om vi aldri har møttes, og heller ikke kjent hverandre i årevis. Jeg tror du kom til rett tid 😉

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s