Ingen symbiose

Jeg trodde jeg var som deg. Det var en stund jeg trodde vi bar på det samme. At vår felles forståelse bunner i det samme mørket.

Smerten hadde bundet oss sammen til én. Holdt meg fast inntil deg. Tett, altfor tett. Ikke luft nok til oss begge. Ingen symbiose, kun bedrag. Du var en parasitt som sugde livet ut av meg. Sakte. Så sakte at jeg ikke kjente hvordan livet forsvant mellom hendene på meg.

Vi er ikke like.

img_2771
For litt mer «kjøtt på beina» til historien over, les innlegget Luftslott. Relasjoner er det nest siste temaet i skriveutfordringen sammen med Helene. Neste uke avslutter vi med temaet pleiehjem.

3 kommentarer om “Ingen symbiose

  1. Interessant lite innblikk i noe man ikke får helt tak på. Slik relasjoner kan være. Jeg får ikke helt tak på det. Jeg må nok lese luftslottet også. Jeg skrev om slott til et innlegg om noen dager faktisk, i stad, så det var et lite sammentreff.

    • Ja, jeg likte at det bare ble et lite innblikk. Så kan folk spinne videre på det og se om de forstår noe. Teksten luftslott forteller litt mer om relasjonen, men likevel ikke mye. Jeg venter spent på det du skriver om slott! Både denne teksten og Luftslott skrev jeg 1. februar. Tenkte egentlig ikke å koble de opp mot hverandre, men siden på en måte kan være om samme person – føltes det riktig. EGENTLIG er det to ulike relasjoner, men siden begge var vonde og inneholdt mye likt – tenkte jeg det kunne gå. Det går i hverandre.

  2. Tilbaketråkk: En rød tråd | Livetsrose ~

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s