4 kommentarer om “Verdi

    • Takk! Tanken bak er egentlig ganske grotesk. I fjor når jeg drev og ryddet mye og kastet bøker og mye papirer/pappavfall, ble jeg nysgjerrig på hvor mye disse avfallsdunkene tålte. Mest fordi papir og papp-dunken i borettslaget hadde blitt stappfull av alt det jeg kastet. Så jeg søkte det opp, og fant ut at de vanlige restavfallsdunkene tåler 68 kg og de større til papp tror jeg tålte litt over 300. Så seksordsnovellen handler egentlig om at søppelkassen bokstavelig talt tåler flere normalvektige mennesker. Til og med én i restavfallsdunken. Groteskt, men litt morsomt å kunne bruke det til skriving 😉

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s