16 kommentarer om “Klok av skade

     • Så bra du overholder kreditering av folk som har skrevet ting, ikke alle som gjør det nemlig, så kunne ikke vite 😉 men, som ungdommen ville sagt: skillz! Du er god til å skrive. Må sjekke det mer ut en annen dag, nå er det nemlig natta på meg 🙂

      Liker

     • Ja, jeg er nøye med sånt. Dessverre er det mange som legger ut tekster og bilder uten å kreditere ja, det er trist.

      Du er hjertelig velkommen tilbake! Jeg poster dikt/andre korte kreative tekster hver mandag kl. 15, så vet du det 🙂

      Ønsker deg en riktig god natt.

      Likt av 1 person

     • Ja, begynte å følge deg så nå kommer det opp i feeden min. Er du forresten så rutinert og flink at du klarer å skrive en tekst i uka 😮 Skulle ønske jeg klarte det. Men jeg må ha inspirasjon for å klare noe som helst.

      Likt av 1 person

     • De kreative tekstene jeg legger ut er skrevet tidligere, flere er fra tidligere år også. Jeg har mange «på lager», men jeg skriver alltid en form for kreative tekster hver uke også. Ofte flere.

      Synes det er fint med en fast dag til å legge det ut. Jeg blogger hver mandag-fredag kl. 15, så da tenker jeg dikt er en fin måte å åpne uken på.

      Jeg trenger ingen inspirasjon for å skrive egentlig, selv om det også kan være fint. Inspirasjonen finner jeg innenfra, i tankene mine og fantasien. Jeg pleier å si: gi meg et ord og jeg kan skrive en hel historie 😉

      Jeg har også en blogg i tillegg til denne, som jeg poster litt flere dikt og korte innlegg på: http://www.vinterblomst.net

      Du kan jo ta en titt senere hvis du har lyst.

      Likt av 1 person

     • Jeg tror jeg og kunne ha skrevet en hel historie på en ord. Liker veldig godt å bare sette på kameraet eller lydopptaker og bare snakke og snakke og snakke, evt synge ut alt det som er i hodet mitt og det er ganske mye rart det. Jeg er mer sånn som må blogge når jeg har noe på hjertet, ikke hver dag. Det orker jeg ikke. Syns ikke det er vits å skrive noe når jeg ikke har noe fornuftig å skrive egentlig.

      Likt av 1 person

     • Jeg liker også godt å snakke til kamera, da bruker jeg webkamera på iMacen. En slags videodagbok for meg selv, for jeg hater egentlig å bli filmet.

      Før om årene hadde jeg ingen rutine på blogging, men nå planlegger jeg ofte litt på forhånd, slik at jeg kan poste til samme tidspunkt hver dag. Kreative tekster og innlegg om ulike ting som ikke er direkte om hverdagen, kan jo gjerne skrives en uke i forveien. Så jeg har et lite lager, slik at tekstene kan være godt gjennomtenkt.

      Men jeg er veldig enig med deg at det ikke er noe vits å skrive bare for å skrive. Så jeg skriver ofte flere innlegg på rappen og fordeler de utover dagene. Det må være innhold jeg er fornøyd med, ikke bare for å legge ut noe 🙂

      Likt av 1 person

     • Ja, det må være et innhold man er fornøyd med og ikke bare for å legge ut noe. Er alt for mange som gjør det føler jeg.
      Jeg liker egentlig å bli filma. Er nesten litt PR-kåt. Men hvis jeg legger ut filmdikt pleier jeg å bare bruke stillbilde av meg selv og audiacity eller hva det nå heter for å ta opp lyden.

      Likt av 1 person

     • Ja, jeg er enig i at mange gjør det. Det ødelegger fort kvaliteten på blogger synes jeg. Kvalitet over kvantitet, selv om jeg heller ikke sier nei til hyppige oppdateringer. Men da må det være fordi bloggeren virkelig ønsker det og har mulighet. Ikke at de bare slenger sammen noe for å kunne trykke på «publiser».

      Hehe, artig at det er noen som liker å bli filmet da! Jeg liker ikke å bli tatt bilde av heller. Da vil jeg helst ta selvportretter, for jeg er så kresen på bilder av meg selv. Det er kun et menneske som jeg vet tar gode bilder av meg. Men jeg foretrekker likevel speilreflekskamera på stativ med selvutløser. En stor kontrast til videodagbøkene hvor jeg sitter i pysjen i dårlig lyssetting og sånt, hehe. Men alt til sitt brukt. Det er jo ingen som skal se det jeg prater om.

      Jeg har tenkt tanken om å lese opp noen dikt her på bloggen etter hvert, men jeg er litt ukomfortabel med stemmen min. Jeg har egentlig et med lyd her, men det må jeg laste opp på nytt – etter jeg fjernet YouTubekontoen den var på. «Det vakre svik» heter diktet: https://www.livetsrose.net/2014/01/31/det-vakre-svik

      Teksten er der, også skal jeg få oppdatert lyden/videoen en av se nærmeste dagene, bare jeg finner fila. Det er bare et stillbilde av meg der. Synes det er best.

      Liker

     • Håper lyden til diktet kommer snart. Var et nydelig dikt. sårt, men vakkert.
      Når jeg publiserer diktvideoer pleier jeg alltid tekste dem. Har noen venner som bare ikke kan forstå dialekta mi nemlig.

      Likt av 1 person

     • Jeg skal få ordnet den i løpet av uka. Holder på å rydde opp i masse filer nå, så det er underveis 😉 Jeg har ingen utpreget dialekt, så sånn sett tror jeg de fleste forstår det godt. Men det er en setning jeg leser litt dårlig på den videoen, men det får bare være. Det er jo tekst i tillegg, og det er ikke aktuelt å lage en ny.

      Det er kjekt å tekste uansett synes jeg. Siden noen kanskje bare ønsker å lese diktet.

      Du får se litt på de andre tekstene i mellomtiden, hvis du har lyst. Her er et dikt jeg publiserte i fjor som jeg er ganske fornøyd med: https://livetsrose.net/2016/11/28/fol-smerten

      Jeg skriver også litt noveller som jeg deler en gang i blant:
      https://livetsrose.net/2014/02/25/finn-din-egen-vei/

      https://livetsrose.net/2014/05/11/novelle-livets-farger/

      Tror jeg må skrive noen nye jeg kan poste her etter hvert.

      Ønsker deg en fin kveld videre!

      Liker

Legg igjen en kommentar!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s