Lille frøken

Jeg nevnte tidligere i mai at jeg skulle poste noen nye bilder av Mira, fra den siste tiden. Her er et bilde jeg tok av henne i slutten av mars, rett før hun ble klipt. Jeg kan forstå det når folk som ikke kjenner meg spesielt godt, spør om jeg har fått ny hund. For hun blir veldig liten og annerledes.

Her er hun nyklipt og fotografert med den nye telefonen min.

Og litt senere, sammen med «bestefar» i bilen. Jeg er så ufattelig glad for at denne lille frøkna er en del av livet mitt. Hun lyser opp dagene mine.

Har du et dyr som står hjertet ditt nært?

4 kommentarer om “Lille frøken

  1. Mira er jo bare helt guddommelig nydelig! Det er så fint å ha en venn i dyreform. Era er min venn i dyreform, selv om hun bor med mine besteforeldre og ikke meg. Jeg fikk henne til konfirmasjonen min, men hun og morfar er blitt skikkelig bestiser i den tiden hun har bodd der og jeg har vært bortreist på skole. Nå har jeg ikke hjerte til å «ta» henne tilbake. Ikke hadde jeg klart å gi henne de samme frie omgivelsene som hun har nå heller. Så det funker fint slik som det er, jeg drar på besøk når jeg kan ^_^

  2. Ja, hun er herlig! Jeg elsker dette lille pelsbarnet mitt over alt på denne jord. Hun er den beste vennen jeg har, tror ingen mennesker kan overgå henne, hehe 🙂

    Fint å høre om Era og at hun har det så fint hos dine besteforeldre. Da blir hun nok ekstra glad når hun ser deg. Høres ut som en god ordning når hun er vant til å bo der.

    Nå har mine foreldre kjøpt leilighet i samme borettslag som meg, så Mira er jo storfornøyd med å ha «Mommo og bestefar» så nærme, hehe! De er rare disse dyra. Hun blir jo så glad når hun møter folk at hun piper og blir nesten lei seg om hun ikke får hilst på dem og bli koset litt med ❤

    Jeg postdr noen flere bilder av Mira i juni forresten. Hun er så fotogen og fin.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s