Sommerliste

En liten liste med ting man kan gjøre om sommeren. Fine, gode ting. Jeg gleder meg til sommeren slår inn for fullt.

– Svømme i rolig ferskvann, helst alene eller med få folk til stede.
– Nyte livet litt ekstra og tenke på de som ikke har ferie riktig enda.
– Spise masse frukt, og god mat generelt.
– Stå grytidlig opp for å se på soloppgangen.
– Høre på havet og bølgesus.

img_4233

– Spise saft-is. Og deilig soya-vaniljeis med jordbær.
– Drikke iste og masse vann med sitron.
– Skrive dikt og andre korte tekster.
– Sovne i solen og våkne nesten litt småkvalm, men likevel veldig behagelig.
– Se på sommerfugler og andre insekter som titter frem.

img_8171

– Gå barbeint.
– Sitte på verandaen til sent på kvelden og se sola gå ned.
– Gå turer på natten fordi det er varmt nok til det, og fordi jeg elsker mørket.
– Irritere seg over fregner som titter frem, selv om det egentlig ikke gjør noe.
– Dra til Jomfruland. Slappe av på rullesteinene, fotografere og bare nyte livet.

img_7642-as-smart-object-1
Hvordan ser din sommerliste ut? Hva liker du å fylle sommeren med?
Innlegget er en utvidelse av mitt tidligere innlegg om hverdagsgleder.

3 kommentarer om “Sommerliste

  1. Oi, min sommerliste er ikke etablert enda. Jeg vet at jeg skal kjenne på saltvann med fingrene mine. Det er ikke sommer uten. Jeg skal også lage en ordentlig liste og svare deg med, dette ble bare det spontane innfallet : saltvann = sommer på hytta med båten.

    • Saltvann høres bra ut! Jeg gleder meg til å se hvordan sommerlisten din ser ut. Hittil i sommer har jeg gått mange turer om nettene. Men det blir jo nesten ikke ordentlig mørkt på denne tiden av året. Det er likevel deilig og fredfullt å gå turer rundt 3/4-tiden. Når det har begynt å bli lyst ute, men er helt stille, og jeg får den gode følelsen av å være helt alene i verden, som om alle andre sover. Kun en taxi som kjører i det fjerne, eller kanskje fugler som kvitrer. Det er deilig.

Det er stengt for kommentarer.