Den rosen du er

At du holder ut
disse tornene jeg stikker deg med
At du fremdeles klarer
å se meg –
som den rosen jeg er

Jeg setter så ubeskrivelig
stor pris på ditt hjerte

Du blir med meg
er med meg
Gjennom livets
hullete vei

Når fasaden
er på vei til å bryte sammen
Når masken glir av
og smilet forsvinner
– står du fremdeles ved min side

img_0826-as-smart-object-1
Et dikt jeg skrev for noen år tilbake. I dag har min kjære mamma bursdag, og jeg dedikerer dette diktet til henne. Som den vakre rosen hun er. Jeg er utrolig glad i deg og stolt over at du er moren min! Klem fra meg og pels-barnebarnet ditt ❤

11 kommentarer om “Den rosen du er

  1. Jeg likte så godt noen av disse setningene
    «At du holder ut disse tornene jeg stikker deg med» var veldig skjørt og sterkt.
    «At du fremdeles klarer å se meg – som den rosen jeg er» fikk meg til å ville gi deg vann og gjødsel til å fortsatt ville være deg.

    Likt av 1 person

  2. Et veldig flott dikt! Det likte jeg veldig godt. Skriver selv en del dikt og syns det er fantastisk å kommer over slike gullfund, med så flotte ordspill. Føyer meg til henne som likte ; at du holder ut disse tornene som jeg stikker deg med. Kjenner meg igjen I den – kunne sagt det til bade min mamma og ikke minst kjæreste fra tid til annen 🙂 Tusen takk for at du deler og for at du leser min blog! Ha en strålende dag!

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s