OnsdagstankerTil fredag deler jeg et innlegg om lykke som faktisk ble skrevet på en ganske så kjip dag. Jeg forsøker å ikke la ytre hendelser, ubehag eller trivialiteter få ødelegge for min glede. Lettere sagt enn gjort, tenker du kanskje. Vel, det er en treningssak. Øvelse gjør mester (i eget liv).

Jeg ønsker dere alle en strålende dag videre. Det er juni og sommervær, forsøk å nyte det. Les en god bok i solen, gå en tur i nærmiljøet eller kanskje gi deg selv litt tid til å drømme om noe du skal i ferien. Lag litt god mat, mediter. Tenk på alt det fine som finnes i livet ditt. Selv på en grå dag, er jeg sikker på at du kan finne noe!

2 kommentarer om “Onsdagstanker

  1. Jeg fant regndråper som lagde fine ringer i vannet. Jeg plukket tre blader. Alle gode ting er tre. Jeg tok 36 bilder. Jeg leste litt i boka jeg holder på med, men inne siden det ikke er opphold og jeg ikke har utetid, og jeg vekslet noen ord i mailboksen. Og så – smilte jeg da jeg leste et svar.

    Likt av 1 person

    • Blader og regndråper høres fint ut! Her er det opphold nå, men det er vel bare et spørsmål om tid før det begynner å pøsregne igjen. Jeg lytter til Beethoven og koser med Mira på gulvet. Dette er en fin dag 😊

      Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s