Hun er en hund

Mira er en hund, men også min aller beste venn. Hun som får meg ut på turer og ser verden med litt andre øyne, langs bakken, mot himmelen – mellom trærne. Med et blikk framover.

En venn som hviler sammen med meg, etter lek og aktivitet. En som står meg nær, som kryper opp, helt tett inntil beina mine. Det vil aldri være noen andre som ligger i min seng enn Mira.

Du er vakker, lille pelsbarnet mitt. Med de nøttebrune øynene dine speider du etter meg; kikker opp, kikker bort – og våre øyne møtes. Du smelter hjertet mitt hver gang du kikker på meg. Vi ler og gråter sammen. Smiler, deler gleder og deler livet.

De to nederste fotografiene er med mitt nye objektiv, Canon EF 135mm f/2L.

8 kommentarer om “Hun er en hund

  1. Mira er en ren skjønnhet. Jeg liker henne, liten og hvit og med gode øyne og et blikk man kan møte, når som helst. Øyekontakt med dyr er fint. Det blir et eget språk. Og det er så godt å kjenne halen dunke i fanget mitt når jeg har hunden min på det.

    • Ja, hun er nydelig! Jeg smelter når kikker inn i de vakre øynene hennes. Jeg er enig i at øyekontakt med dyr er fint og noe spesielt. Hun «leser meg» bedre enn de fleste mennesker. Som om det er noe intuitivt og nesten en selvfølge for henne. Slik var katten jeg hadde i barndommen også. Hun kunne gjerne komme å skrape på døra mi fordi hun merket jeg var lei meg. Helt merkelig hvor sterke følelsesmessige bånd man kan knytte med dyr.

      Mira har så lett hale at den kan jeg ikke kjenne dunke, hehe 🙂 Mest hår og bare en liten tapp som egentlig er hale.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s