Å beskrive en uke

Jeg skriver én seksordsnovelle som skal representere hver uke som går. I midten av mars publiserte jeg de ti første seksordsnovellene. De kan være basert på en tanke, følelse eller opplevelse fra den spesifikke uken. Nå har vi kommet til uke 25, og jeg tenkte å dele noen av seksordsnovellene jeg har skrevet den siste tiden. Det skal sies at jeg skriver langt mer enn én i uka, men det er utenom disse.

Balanse
både i kropp
og sinn


Danser vårdansen
i takt med livet


Fanget et stjerneskudd
i tankene mine


Store endringer
motgang gjør deg sterkere


Vinterblomster
er ikke som
andre blomster

3 kommentarer om “Å beskrive en uke

  1. Dette likte jeg veldig godt! Både de små novellene som sa mye mer enn de få ordene og selvsagt de vakre bildene 🙂 Spesielt godt likte jeg : vinter blomster, er ikke som andre blomster…Du er en poet med både ord og bilder!

    • Takk! Så hyggelig at det falt i smak. Jeg poster jevnlig seksordsnoveller, så du finner flere hvis du trykker på stikkordet «seksordsnoveller» i bunnen av innlegget.

      Det om vinterblomster er en av mine favoritter også, og litt knyttet til den andre bloggen min med samme navn 😉

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s