Sweet little girl
Opp gjennom årene blir det en god del fotografier. Jeg har nå tatt en titt gjennom bildearkivet på jakt etter bilder jeg tidligere har delt bloggen, før jeg startet på nytt i 2014. Det er mange portretter som ikke har sett dagens lys på mange år, så her er et lite knippe bilder – av ei søt lita jente.

I neste uke avslutter jeg måneden med å dele litt flere portretter av Elin, fra photoshooten i mai. Ønsker dere alle en riktig god helg!

5 kommentarer om “Sweet little girl

    • Ja, hun er skjønn! Jeg fotograferte henne for 4 år siden, da jeg var på Rhodos og møtte en norsk familie der. Jeg har så mange bilder «på lager», så da er det fint å kunne dele noen, samtidig som man tenker tilbake 🙂

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s