10 ting jeg vil gjøre i juli

Juni går mot slutten og snart tar vi imot en ny måned: juli. En varm sommermåned. Jeg tenkte det var på tide med en slags utvidelse av sommerlisten jeg postet i mai. Den gang skrev jeg om fine ting man kan gjøre om sommeren, og nå tenkte jeg å skrive mer om konkrete planer. Små og store.

1. Reise til Jomfruland på dagstur.
2. Fotografere i Brekkeparken i Skien.
3. Bade i Hull (ferskvann i Kragerø).


4. Lage veganske vårruller.
5.
Stå opp grytidlig for å fotografere soloppgangen, minst én gang.
6. Levere bøker på biblioteket og låne nye.
7. Bestille litt spennende vegansk mat fra veganermat.no


8. Gå en ordentlig lang tur så svetten renner.
9. Bytur med vegansk burger, livsnyting og fotografering.
10. Sovne til instrumentalmusikk.

Hva ønsker du å gjøre i juli?

7 kommentarer om “10 ting jeg vil gjøre i juli

  1. Fine planer i juli! Jeg har ikke tenkt så mye på hva jeg vil gjøre enda, men jeg vil fotografere sommeren, legge den på minnebrikken og forsøke å finne mange hverdagsgleder mens andre tar ferie.

        • Jeg så en oransj hos mormor for litt siden, men den fløy så raskt forbi at jeg ikke fikk fotografert den. Tror jeg må gå gjennom bildearkivet mitt, for nå kom jeg på at jeg har noen uredigerte sommerfuglbilder! De er så vakre. Skjøre og sterke på samme tid. Sommerfugl i vinterland. 🦋❄

  2. Så fin liste over ting du vil gjøre i sommer! Jeg håper vi får badet med barna, sittet ute sene sommerkvelder, grille sammen, at vi får nyte ferien skikkelig ved å senke skuldrene og ta dagene litt som de kommer uten å planlegge for mye. Jeg håper jeg personlig også får søvnbehovet dekket nok til noen tidlige morgenstunder for meg selv der jeg kan gå tur eller få tid til morgenyoga- det savner jeg i den fasen vi er i livet nå med en liten baby. Håper juli blir en fin måned for deg ❤

    • Håper juli blir en fin måned for deg også! Og at du får nok søvn til morgenyoga og litt tid for deg selv. Det er fint å ikke planlegge så mye ja, ta det litt som det kommer. Men for meg som er ufør og dermed «har ferie hele tiden», føles det litt fint å skrive noen små og store planer for sommeren. Få gjort litt av det jeg har lyst til, og har all verdens med tid til. 😊

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s