4 kommentarer om “Evig vandrer

  1. Det er så godt skildret. Jeg føler også jeg har gått på samme vei som så mange i psykiatrien, men det er bare noen håndfuller som er med meg i skoa mine når jeg går den dag i dag. De klarte å gi uttrykk for sorger og gleder og å gjøre inntrykk på meg.

    Likt av 1 person

    • Takk! Ja, det er litt rart å tenke på de som man har gått på samme vei som. Nå har jeg heldigvis endt opp utenfor veien og på min egen sti. Noen ganger tenker jeg på alle de menneskene jeg har møtt i psykiatrien opp gjennom årene og lurer på hvor de er hen den dag i dag. Hvordan det gikk med dem. Det er vanskelig å forestille seg, i hvert fall de som jeg ikke har noe kontakt med. Jeg krysser fingrene og håper det gikk bra for dem også.

      Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s