Siste vinterdag

Noen seksordsnoveller fra den siste dagen i februar. Det begynner å bli en stund siden, og føles fjernt nå som vi bader i sommerlyset og glansen av fellesferie. Jeg har ikke ferie, for jeg hverken jobber eller studerer. Likevel får jeg en feriefølelse. Tilbake til til tittelen: siste vinterdag. Vinteren drar vi ofte med oss langt inn i mars, men så snart de første to månedene er tilbakelagt – går vi raskt lysere tider i møte.

Daler ned
i havet
livets symfoni

img_3256_localtone
Tygger på gårsdagens nøtt
hjernen verker

img_5947-as-smart-object-1
En stabukk
veltet deg
av lasset

img_5440
Nok en gang
dukker dukken under

2 kommentarer om “Siste vinterdag

  1. Lyset i det første bildet, gosh, så vakkert! Gode seksordsnoveller, synes det var litt gøy at de står alene, men hvis man leser dem som en helhet så går de egentlig fint sammen også.

    • Ja, det er vakkert! Det er fotografert på Rhodos for noen år tilbake.

      Jeg er enig i at seksordsnovellenr også passer litt sammen som en helhet. Jeg er alltid bevisst på at de skal harmonere, i hvert fall til en viss grad – når jeg poster flere sammen. Selv om de ofte kan være skrevet helt uavhengig av hverandre, til ulike tider 🙂 Hyggelig du likte dem.

      Jeg poster seksordsnoveller på den andre bloggen min (vinterblomst.net) hver lørdag, hvis du ikke visste det. Et skriveprosjekt sammen med Helene fra Aspergerinformator.com. Så jeg har skrevet mange seksordsnoveller den siste tiden. Synes det er et spennende format på tekstene. Så lite; men likevel kan det være så stort.

Legg igjen en kommentar!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s