En julimorgen

Juli passerte raskere enn jeg trodde. Jeg fikk ikke riktig tak på måneden føler jeg. Men jeg fikk tak i en god del bilder, for de fanget jeg tross alt. Med rask lukkertid lukket jeg dem inne i kameraet for alltid. Nå er det altså august, og juli 2017 vil aldri mer komme tilbake. Det er en merkelig tanke. Jeg tenkte å dele noen bilder fra en morgentur jeg hadde i juli. Bare fordi det var en fin morgen med flere fine tanker og blikkfang.
5 kommentarer om “En julimorgen

  1. Fine bilder fanget av en blomst av et menneske. Hilsen trestammen. Vi møtes et sted på midten, i blogger og innbokser, til diverse tider på fdøgnet. Julinorgenebee sls 2017 kommer ikke tilbake, men vi får kanksje oppleve noen nye i 2018. Men først er det høst.

  2. Hyggelig du likte de! Du er et vakkert tre, mye mer enn bare en trestamme. Snart er det høst som farger bladene i de vakreste farger. 🍁🍂🍃

    Jeg håper vi får oppleve noen fine julimorgener i 2018, men akkurat nå er jeg litt lei av sommeren merker jeg. Jeg lengter etter høsten med vakre farger og frisk luft. Men mens jeg venter; fotograferer jeg det vakre jeg møter på min vei.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s