Tilstede

Tidens tilstedeværelse
Tilbake i nuet
Følelsen av å være tilstede
Virkelig tilstede

Beina plantet godt på jorden
så godt har det aldri føltes
med stillhet
manglende rastløshet
og følelsen av å bare høre til


En åpenbaring i begynnelsen av mars. Følelsen av at tankene klarnet enda litt mer. Mer enn jeg trodde var mulig. Man når et punkt hvor man tenker at nå kommer jeg ikke lenger. Nå har jeg kommet så langt, og tror ikke det kan bli bedre. At jeg kan utvikle meg enda mer på enda kortere tid. Nå er det vel en flat slette for en stund. Men nei! Jeg fortsatte, fortsatte, som om oppoverbakken aldri skulle stoppe. Og det føltes så ufattelig herlig å leve! Bare være tilstede, se min egen personlige vekst utenfra og samtykke smilende med et imponert «wow!». Jeg kan nesten ikke tro alt dette året hadde å by på allerede før vi var ferdig med første kvartal.

Legg igjen en kommentar!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s