Beretninger om bedrageri

Skinnet kan bedra
og du bedro meg
Forståelsen sviktet
og de vonde dagene kom

Og jeg flyktet
da du dro
Og du –
så deg aldri tilbake

Jeg bærer på en tung sekk
fylt med minner om
de vonde dagene

Jeg kunne ønske alt dette
var en historie
som bare ble fortalt til meg

Det er det ikke
Det er en historie
fra mitt eget liv
Virkeligheten
img_9810
Et vondt dikt fra over fire år tilbake. Jeg har mange tekster fylt med smerte. Heldigvis er mitt liv, min virkeligheten – så utrolig annerledes enn det var den gang. Livet er godt, virkelig godt!

2 kommentarer om “Beretninger om bedrageri

  1. Trist tekst, og jeg kunne også ønske det bare var en historie, et eventyr. Men i virkeligheten kan det oppstå happy endings uten at det er eventyr. Og det er eventyrlig å tenke på og jeg håper på litt hverdagsmagi til deg på en mandag. Takk for dikt.

    • Det er sant! Jeg har heldigvis opplevd flere happy endings etter dette diktet ble skrevet ned. Men det kan gjøre litt vondt å tenke tilbake på den tiden, all smerten som satt seg fast i tekstene mine. Likevel er det en viktig del av min historie. Det som gjør at utviklingen virker enda viktigere, når jeg kikker tilbake på hvor jeg var den gang og hvor jeg har kommet nå.

      Hverdagsmagi er viktig. Jeg finner som regel noe «magisk» hver dag. Små gleder, små øyeblikk. Kanskje bare en følelse noen ganger. Det er så viktig å ta vare på sånt.

Legg igjen en kommentar!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s