Fem fine ting

Jeg tenkte å skrive litt til den fjortende bloggutfordringen, der temaet er: fem ting som er bra med livet ditt akkurat nå. Hva er bra med livet mitt akkurat nå? Vel, det er svært mye! Det er så mye fint jeg setter pris på i hverdagen, av store og små hverdagsgleder. Det er nesten litt vanskelig å bare nevne fem ting.

1. Oslotur
Når dette innlegget publiseres er jeg på en liten ferie i Oslo. Jeg skal spise mye spennende vegansk mat, hvile på hotellet, fotografere i botanisk hage og antageligvis mange andre fine steder. Jeg deler litt bilder fra turen til neste uke.

2. Snart høst
August går mot slutten og jeg gleder meg som vanlig til høsten kommer. Det er ingen årstid som er vakrere enn høsten. Jeg klarer nesten ikke vente på den friske luften, de vakre fargene og hele atmosfæren som bare er ubeskrivelig flott. September, jeg er klar!

3. Fotoglede
Som vanlig opplever jeg stor glede ved fotografering. Det er en av mine største lidenskaper her i livet og en interesse som opptar mye av tiden min. Jeg gleder meg til alle nyansene og detaljene jeg skal fange i løpet av høsten. Både vakre farger og kanskje noen mennesker (hvis jeg får tatt noen nye portretter).

4. Et liv i flyt
Jeg har det godt for tiden, veldig godt! Livet flyter videre, meget raskt – fordi jeg har så mye fint å fylle livet mitt med. Jeg liker når jeg kan være ordentlig tilstede i livet mitt. Når jeg blir så oppslukt i det jeg driver med at jeg glemmer både tid og sted. Helt siden psykologen jeg hadde for 9 år siden snakket om flyt i livet og hvor viktig det er, har jeg blitt stadig mer bevisst på det.

5. Drømmer om fremtiden
Kanskje noe som går litt imot det forrige punktet, med å være tilstede i nuet. Men selv om jeg er flink til å være tilstede akkurat her og nå, synes jeg også det er viktig å tenke fremover. Hvor jeg er nå og hvor jeg ønsker meg til. Sette meg mål, drømmer eller i hvert fall gjøre meg opp noen tanker om hva jeg ønsker å fylle livet mitt med. Bare noe så enkelt som å skrive opp noen mål for neste uke, neste måned eller neste år kan være fint. Det trenger ikke alltid være så konkret, men jeg synes likevel det er viktig. Jeg vil ikke planlegge alt ned til punkt og prikke, men jeg vil være i stand til å se for meg livet i andre situasjoner og med andre opplevelser enn kun det som er akkurat nå.

Hva synes du er fint med livet ditt akkurat nå?

9 kommentarer om “Fem fine ting

 1. Det som er fint med livet mitt akkurat nå, er at jeg har et lite knippe mennesker som jeg er glad i og som påstår de er glade i meg og som beviser det gang på gang. Det er fint å vite at hunden min lever lykkelig også på dagtid med min pappa som er pensjonist blitt. Det som også er fint, er at jeg kan skrive om både det som er fint og det som er vondt og vanskelig. I tillegg er det alt jeg ser og fanger og ånder inn med fotoapparatet mitt.

 2. Heisann !

  Takk for en hyggelig prat i dag, det var koselig å treffe en så nysgjerrig og åpen som deg.
  Du har en veldig fin blogg her, har du noe imot om jeg bruker et av bildene dine til å pynte min desktop med?

  • Hei, så hyggelig at du stakk innom bloggen min! Og takk for en hyggelig prat tidligere i dag. Du virker som et spennende menneske.

   Det er bare å pynte i vei med bilder. De er riktignok ikke i så høy oppløsning her på bloggen, men jeg kan gjerne sende deg høyoppløselig på mail om du ønsker det 😉

 3. Takk som deler fem fine ting! Ble sittende lenge å tenke over fem fine ting i livet mitt. Selv om dagene går opp og ned så føler jeg at smilet sitter lett fordi vi har så mye og glede oss over på grunn av barna våre. Takk som deler og som får meg til å sette pris på de fine ting i mitt liv. Du er inspirerende!

  • Takk for en koselig kommentar! Det er hyggelig å høre at jeg kan inspirere. Jeg tror vi alle bør bli litt flinkere til å sette oss ned og tenke over det som er bra i livet. For ved å være bevisste, tror jeg vi tiltrekker oss enda mer godt i hverdagen. Tankens kraft er en kraftfull ting 🙂

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s